![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensiz bir sevgililer günü daha geçti...
Buruk ve kederli Kapattım gözlerimi ve seni düşündüm Sen olsaydın ah bir olsaydın Neler yapardım neler bir bilsen En uzak dağlardan sana Koklanmamış çiçekleri toplar gelmezmiydim... En derin denizlerden inciler almazmıydım.. En masumluktan daha masum saflığım En kırmızılardan daha kırmızı kalbim En mavilerden daha mavi düşlerimi Gözümü kırpmadan sunmazmıydım sana En gümüşten daha gümüş Güllerle çevrili bir tepsi içinde... Ahhh ahhhhh ah... Şimdi nerdesin kimlesin bilinmez Uzak diyarlarda ne yaparsın Kimlerin kalbini çalıp kaçmakla meşgulsün Ve kimlerin ellerinde huzurlusun. Herzaman söylerim Sevmeli bir insan ölümüne sevmeli Dönüp bakmamalı arkasına Geçmişi sorgulamamalı Vermeli herşeyini ve sonsuz güvenmeli Sınır tanımamalı asla, umarsızca... Uçup gitmeli beraber Bırakmalı kendini aşkına Dünyayı yakmalı gerekirse Korkmamalı kimselerden Ve çekinmemeli aşkını söylemekten... İşte böyle sevecektim seni ben Bir gelseydin eğer OLMAYAN SEVGİLİ...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|