![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() şkından ölüyorum
sensiz anlar artık beni öldürüyor yürüyen bir ölü gibiyim sensizliğe dayanamıyotum bana yukarıdan bakmaların beni inciltiyor farkında değilsin bunun dün beni bayağı incilttin kırdın kalbimi be güzelim birbirimize neden acı çektiriyoruz hala anlamış değilim sana o kadar bağımlıyım ki dünden beri nefes alamıyorum gözlerinin içi doldu dün ve ben yıkıldım be çiğde içinde oluşan fırtınaları biliyorum dün beni çok kırdın be güzelim canım benim bunlar beni yıkıyor be güzelim baksan bir son iki gündür kenti kuşatan rüzgarın yaptıklarına sana seni sevdiğimi haykırdığına kırılan kalbimle beraber ağladığına bir bak yaz mevsiminde yağmur yağıyor be güzelim kalbim sıkılıyor sensiz kalma ihtimaline ve seni bir daha görememe ihtimaline takılıp kalıyorum be güzelim seni en az beni sevdiğin kadar seviyorum ve ölümüne seviyorum seni be çiğde canım ssevginden ölüyorum sana bir adres vereyim gel oraya al içimdeki sıkıntıları işte adres sana bedeng.... artık herşeyi sana bırakıyorum be güzelim acılarım bu adreste saklı be güzelim gel al canımı zaten sensiz kalırsam öleceğim seni çok seviyorum çiğde çiğde çiğde seni çok seviyorum baksana seni sevdiğimi binlere haykırdım seni çok seviyorum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|