![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çıplak bir ağaca astım kendimi
İsteklice ölümü bekliyorum Kalp atışlarım hızlanmaya başladı Ve tarafsızca sallanıyorum Umutsuzluğa sabitledim gözlerimi Ağlıyorum ama yutkunamıyorum Bedenim titremeye başladı anne Ölüyorum ve hissedeceğini umuyorum. Özgürlük insanın kendi başına ölebilmesiymiş Bunu üstüne basarak söylüyorum Oysa ne kanlar dökülüyor bu uğurda Şimdi hepsine acımaya başlıyorum Haydi ölüm gözlerimde kapandı Savunmasızca seni bekliyorum. Demokrasi yok mu bu ağaçta Ben özgürlüğümü istiyorum Güneş umut ışıkları saçar diyordum Oysa şimdi göremiyorum Kör insanlara haksızlık etmişim Hepsinden özür diliyorum Umut güneşin ışıklarında değil Aldığın nefestedir diye düzeltiyorum Haydi ölüm illa kan mı istiyorsun İşte sana onu da veriyorum Bıçağı da sapladım kalbime Karşılıksız aşkımı akıtıyorum Oysa umutlarımı asmıştım kızın kalbine Şimdi hepsini ona bırakıyorum Yalnız bir gerçek var inkar edemiyorum Ben o kızı hala seviyorum Ölüm ellerimden tutmanı istiyorum Çünkü kuşları artık duyamıyorum Elveda hiçbir zaman kanunlarına Boyun eğmediğim dünya Elveda hiçbir zaman kendisini sevdiğimi Bilemeyecek olan sevgili Elveda yalnızca bedenimi emanet ettiğim Ön yargılı ama, sevdiğim ailem Ve elveda ruhumu halen titreten Benim duygusal dostlarım İpi çıkarmayın benim boynumdan Ölüm var onda acıtır sizi Bıçağı da çıkarmayın kalbimden Ucunda gizli bir aşk gizli Gözlerimi açın desem de açmazsınız Bilirsiniz ki kahreder sizi Yeter artık ölümü bekletmeyelim Bir an önce gömün beni.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|