![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Selam olsun Yaylacık'a köyüme
Gözümde tutuyor hayli zamandır Hasret kaldım rüzgarına karına Hayali gönlümde hayli zamandır İlkbaharda çiğdemleri açıyor Çocukları oynaşıyor neşe saçıyor Dağlarında karları kolay kalkmıyor Karlarını görmedim hayli zamandır Demirci babanın tepesine çıkınca Tabiat ne güzel Kozluca’ya bakınca Cemilbey, den Çorum’a arabalar geçince O ani yaşamadım hayli zamandır Rüzgarı çok sert yazın bile üşürsün Suları soğuk hiç dokunmaz içersin Veled pınarından yokuşu zor çıkarsın O yokuşu çıkmadım hayli zamandır Mollahasana varınca için burkulur Az ileride Keslik yolu ayrılır Orayı geçersin baraj görülür O baraja gidemedim hayli zamandır Sogucak yolundan sola dönünce Heyecan sarar Yaylacık, i görünce Hele arabayla gece köye girince Köye arabayla girmedim hayli zamandır Kızılhamza Fındıklı oralar da güzel Yaylacık bambaşka özel mi özel Aşık Güner gurbette ölürse eğer Köyüme götürün diyor hayli zamandır Amsterdam/23.03.2003
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|