![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 46 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1821
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() lkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a, Tülay Başaran Lisesi'ne yaptığı 7 bin YTL'lik malzeme yardımından dolayı Okul Müdürü Asef Sarıibrahimoğlu tarafından plaket verildi.
Eğitim yardımlarından kurs ve kütüphane hizmetlerine kadar öğrencilerin yanında olmaya hassasiyet gösteren Başkan Erdoğan Tok, 'sosyal belediyecilik' örneği göstererek Tülay Başaran Lisesi'ne 7 bin YTL'lik malzeme yardımında bulundu. Öğrencilerin sevgisini kazanan Başkan Erdoğan Tok, eğitime yaptığı katkı ve desteklerinden dolayı plaketle ödüllendirildi. Okullarına yapılan desteklerinden dolayı Başkan Erdoğan Tok'a teşekkür eden Okul Müdürü Asef Sarıİbrahimoğlu, "Dünyada yapılan en büyük yatırım geleceğe yani eğitime yapılan yatırımdır. Ülkemiz öğrenci nüfusu bakımından Avrupa'nın bir çok ülkesinin nüfusuna eşittir. Öğrenci sayısının 15 milyonu bulduğu ülkemizde eğitim-öğretime gerekli parayı ayırmak, çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını karşılamak oldukça zor bir iştir. Belediyemiz ve hayırsever vatandaşlarımız olmasaydı, okulumuzdaki alt yapı eksikliğini gidermemiz mümkün olmazdı. Okulumuzun bu yıl fiziki ve teknik olarak yapılandırılmasında başka bir yerden destek alamadık. Sağ olsun İlkadım Belediye Başkanımız okulumuza 7 bin TL'lik malzeme yardımı yaptı. Eğitime olan düşkünlüğü ve hayranlığından dolayı kendisini kutluyorum" dedi. Okulda öğrencilerin sevgi gösterisi ile karşılaşan Erdoğan Tok, yaptığı konuşmada, "Eğer bu aziz milletimizi, bugün bulunduğu noktadan bir adım daha ileriye götürmek istiyorsak, bu ancak eğitimle gerçekleştirilebilecek bir hadisedir. Bir ülkenin gücü; teknolojisi, silahı değil, eğitilmiş insan gücü ile ortaya çıkar. Bizler de bu inanç içinde İlkadım Belediyesi olarak eğitime olan desteklerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu. "Eğitim birinci önceliğimizdir" diyen Başkan Tok, konuşmasına şöyle devam etti: "Yerel yönetimler beldenin her türlü sorununa duyarlı olmak zorundadır. Bu duyarlılık içerisinde öğrencilerimizin eğitim ve öğretimine çok önem veriyoruz. Yönetime geldiğimiz günden bu yana bu konuda eşine az rastlanır katkılar sağladık. Bizler eğitime duyarlı, bunun gereği ve önemine inanan belediye olarak çocuklarımızın eğitim hayatına katkıda bulunmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|