![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 46 Thanked 10 Times in 10 Posts
Üye No: 44467
İtibar Gücü: 1818
Rep Puanı : 2556
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağladığımda gözyaşlarımı silerdin
sakın ağlama sana hiç kıyamam ben hep yanındayım derdin. anlımdan öpüp helalimsin derdin. ama şimdi yoksun bizim sevgimiz üç günlük değil ömürlük derdin kim giderse gitsin biz gitmeyiz biz bitmeyiz derdin ama şimdi yoksun bir yuvamız olacaktı beraber kurduğumuz bir kızımız birde oğlumuz olacaktı ama şimdi yoksun bizim sevdamızda yalan yoktu güvensizlik yoktu. Aşk vardı,heyecn vardı,mutluluk vardı ama hep birşeyler eksikti. Eksik olan birşeyler senide alıp gitti bilseydim birgün gideceğini bağlanırmıydım hiç sana böyle. Güvenirmiydim?İnanırmıydım?Hiç; Yalan gözlerine,yalan öpmelerine uzaktasın şimdi sevdiğim çok uzakta. Uzatsam elimi tutamam ellerini biliyorum ben senin için yaşamayı seçtim sen ise bir kalemde beni öldürmeyi seçtin. Giderken ardından gitme dedim gitmem gerekiyor dedin. Lütfen gitme seni çok seviyorum dedim Ben seni sevmiyorum dedin. Madem sevmiyorsun neden anlımdan öpüp gittin Giderken niye gözyaşı döktün Neden ardına bakıpta gittin. Senin canın sağolsun sevgilim Şunu unutma ben hep bıraktığın yerdeyim.. *arkadaşlar bu şiir alıntı değil.3 gün önce sevdiğimle ayrıldık.bu şiirim ona UNUTULMADIN ELA GÖZLÜM UNUTULMADIN |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|