www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 02-04-2006, 02:12 PM   #1
Serhatbeyy
Geçerken Uğradım

Serhatbeyy Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8149
İtibar Gücü: 1437
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : Serhatbeyy is on a distinguished road

Adnan Polat’ın başlattığı kampanyada biriken 5 milyon dolar, Cimbom’a ilaç gibi geldi. Dün FIFA’ya 1.3 milyon dolar ödeyerek cezadan kurtulan yönetim, 4.5 aydır para veremediği oyunculara da ödeme yapacak.
GALATASARAY’da, ekonomik kriz nedeniyle yaklaşık 4.5 aydır ödenemeyen futbolcuların alacakları nihayet veriliyor. Eski yönetici Adnan Polat’ın başlattığı bağış kampanyasında toplanan 5 milyon doların 1 milyon 300 bin dolarını dün FIFA’ya ödeyen yönetim, kalan paranın 3 milyon dolarını futbolculara dağıtacak.

Adnan Polat, bağış kampanyası için açtığı banka hesabında biriken paraların tamamını salı günü Galatasaray Kulübü’nün hesaplarına geçirecek. Çarşamba günü de futbolcuların birikmiş alacaklarının 3 milyon dolarlık bölümü ödenecek.

Sarı kırmızılı futbolcular, paralarının ödenecek olmasına sevindiklerini belirterek, "Paralarımızın çarşamba günü ödeneceği söyleniyor. Bu habere tabii ki sevindik, ama ödenmese de bizim için fazla problem olmaz. Çünkü biz zaten sezon başından beri para almadan oynuyoruz. Alacaklarımızın er ya da geç mutlaka ödeneceğini biliyoruz. Bu yönden içimiz rahat. Herhangi bir endişemiz yok. Galatasaray büyük kulüp. Burada kimsenin parası kalmaz. Biz şu an sadece maçlarımızı konsantre olduk, para konusu bizim için ikinci planda. Tamamen buna endekslendik. Para konusu bizim için ikinci planda. Biz önce başarıyı düşünüyoruz" diye konuştular.
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı