![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dedim ya sevgili!
Öyle aşklar sevdalar var ki! Beklentiye girmeden karşılıksız yaşanırlar Uğruna kavgaların verildiği aşklar Dört elle yaşama sarılmışken Uğruna ölüme gidilen aşlardır. Dedim ya sevgili! Sen sevmemiş olsan da! Ben seni karşılıksız sevdim. Dedim ya sevgili! Dudaklarına asla dokunamayacağımı Soluğunu ciğerlerimde hissedemeyeceğimi Bildiğim halde sevdim Dedim ya sevgili! Sen kavgamın solmayan çiçeği Yüreğimin alın teri, emeğisin Her halde ondandır sevgili Seni her yorulduğumda Kendimi kucağına bıraktığım Doğa ana kadar Ve yokluğunda üşürken bedenim Kendimi kollarına bıraktığım Toprak ana kadar seviyorum Dedim ya sevgili! Ben seni dudaklarından öpmek için değil Yüreğimin boşluğunu doldurmak için hiç değil Ben seni hayatıma ortak olman için Kavgamda yoldaş olman için sevdim. Dedim ya sevgili! Elveda demeden çekip gittiğinde Bir daha dönmeyeceğini bildiğim halde; Seni gün yüzü görmemiş düşlerimde El değmemiş hayallerimde Ve umut ettiğim gelecekte sevdim. Dedim ya sevgili! Sen iyi ki varsın Sen olmasaydın ben kimi sevip Acısını bütün ruhumda hissedecektim. Dedim ya sevgili Bir çift söz etmeden Kapıyı çarpıp gitsen de Ben hıçkırıklar arasında kalıp Gözyaşlarında boğulsam da Seni yine de dün gibi seveceğim Dedim ya sevgili! Dudaklarından dökülecek her söz Bir gül olup, bana uzansın istiyorum Gözlerinden fışkıracak her bakış Yüreğimi delip geçsin istiyorum Dedim ya sevgili Bir gün hasretinden ölüp gidersen Bu beden toprak olduğunda bile Senin topraktaki kokunu Sineme çeke çeke Geleceğin günü bekleyerek seveceğim. Dedim ya sevgili! Dedim ya Dedim...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|