![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8772
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sezon başı Zico’nun ’Deivid var’ diye istemediği Lyon’lu golcünün alınma ihtimali yükseliyor. Adriano da listede
Ara transfer dönemi için ilk isim belirlendi F.BAHÇE’DE devre arasında transfer yapılsın mı yapılmasın mı tartışmaları papatya falına döndü.. Kezman’ın formsuzluğu, ’ha açıldı, ha açılacak’ beklentisi F.Bahçe yönetimini düşündürüyor. Ancak genel kanı olarak, taraftarlar da takım içindeki oyuncular da yöneticiler de en azından santrfor ve sağ kanada birer oyuncu alınmasını istiyor. Yönetimin takıma uyum sağlayacak, Şampiyonlar Ligi’nde de üst turlarda etkili olabilecek bir santrfor konusunda kararı kesin gibi gözüküyor. Sarı-lacivertlilerde ilk adaysa, Fransa Ligi’nde mücadele eden Lyon’un Brezilyalı yıldızı Frederico Chaves Guedes, yani bilinen ismiyle, Fred. O DA SÖZ VERMİŞTİ BAŞKAN Aziz Yıldırım’a 2 yıl önce “Bir gün mutlaka F.Bahçe’de oynayacağım başkan. Sizin bana gösterdiğiniz ilgi beni çok şaşırttı. Size çok büyük saygım var. Bir gün mutlaka F.Bahçe’de sizin için oynayacağım” diyen Fred, sezon başında gündeme gelmişti. Ancak teknik direktör Zico, Deivid aşkından vazgeçmemiş ve Fred alınamamıştı. Ancak forvet ihtiyacı ortaya çıkınca, Brezilyalı yıldız yeniden aranan isim oldu Bu sezon Lyon’da hiç oynamayan Fred’in ara transferde alınma ihtimalinin yüzde 51 olduğu söyleniyor. Adriano konusunda da Inter’le görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertli yönetimin, gerekirse, aksayan ve mevkisinde görevini iyi yapamadığı düşünülen Edu’yu ya da Afrika Kupası’nda oynadıktan sonra teklif gelme ihtimali yüksek olan Appiah’ı gözden çıkarabileceği konuşuluyor. Ayrıca Kezman’ın devre arasına kadar gerekli performansı gösterememesi durumunda Sırp futbolcu F.Bahçe’den aldığı yıllık ücret karşılığı talip olan bir takıma gönderilecek. YERLİ İKİ İSİM VAR TRANSFER yapılacak olması durumunda, Lyon’lu Fred’in alınma ihtimali Adriano’nun transferinden daha kolay gözüküyor. Ama yönetim her ihtimale karşı Adriano için de teklife hazırlanıyor. Ayrıca işi sıkı tutan yönetim bu iki yıldızdan birini renklerine kattığı takdirde Mehmet Topuz’u da alabilmek için yoğun çaba harcayacak. Fatih Tekke için de yoklama yapacak olan yönetim, bu iki oyuncunun transferi için çabalayacak. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|