![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() -meraba ben müfettiş recep 2 hafta önce ölen kızınızın ölümünü araştırmak için geldik odasını görebilirmiyiz acaba
+buyrun buyrun,kızım öldüğünden beri odasına dokunulmadı -bu koku da ne böyle +odadan geliyo heralde -laan ceset hala burda +öldüğünden beri odasına dokunmadık dedim ya -manyaklar ............................ +o günden sonra odasına hiç dokunmadık -hangi günden sonra +odayı ilaçlamaya geldikleri günden sonra mok gibi kokuyo içersi ................................. -işte o günden sonra oğlumun öldüğü o odaya hiç dokunmadım +başın saolsun abi oğlun odasında mı öldü -yok yaa tuvalette öldü 2 yıldır tuvalete giremiyorum yetişebilirsem dükkanda yapıyorum yetişemezsem bırakıyorum valla +anladım .................................... -o günden sonra odasına hiç girilmedi +ama odada biri var şimdi -oğlum işte o adı ogün +dalga mı geçiyonuz lan -esrarengiz bi hava yaratmak istemiştim .................................... -o günden sonra orasına hiç dokunmadık +sapık herifler -tamam bi kere daha dokunduk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|