![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nidam kalmadı dilimden düşecek
Uykumu kaç gece kabus bölecek Rengim kaç kere kara dönecek Tut elimden kaldır beni Eğildi başım yere girecek Nasılsa ömrüm bir gün bitecek Saçıma ak kalmadı düşecek Oku duamı dindir beni Nazımı kimler çekecek Bu yaşta aklım gidecek Acımı cennet bilecek Hadi durma öldür beni Ağladı kağıt, kalem bitecek Rüzgar bu gece yaprak dökecek Ne olmuş içiyorsam Uykum kaçmış, şiir yazıyorsam Rüzgara kızıyorsam ne olmuş Titriyorsam üşüyorsam Ellerini arıyorsam Ne olmuş küsüyorsam Ne olmuş ağlıyorsam Umutsuzsam uykusuzsam Rengi solmuşsa yüzümün ne olmuş Tokat yemişsem hayattan Eskimişse neşem Ne olmuş gitmişsem Ne olmuş yalnızsam Unutmuşsam gülmeyi Resmini yakmışsam ne olmuş Tutunacak dalım yoksa Ezberlemişsem ayrılıkları Ne olmuş acıyorsam Ne olmuş siliniyorsa ayak izlerim Uçuyorsam başka diyarlara Rüzgar kanadımı kırıyorsa ne olmuş Takılmışsam geçmişe Eski sayfalarda arıyorsam gülüşlerini Ne olmuş özlüyorsam Ne olmuş ölüyorsam Ucu bitmişse kalemin Rüyamda seni görmüşsem ne olmuş Tiryakisi olmuşsam gözlerinin Ellerinden almışsam en derin yaraları Ne olmuş kanıyorsam.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|