![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şu dağların gülü ve herkesin gözdesiyken
Sen kopardın beni, Belki yalnızlıktan, belki susuzluktan kurtardın beni, Yılllar varki suya, okşanmaya, koklanmaya hasretim ben, Yinede hiç koparılmayı istemedim. Hep bu günden korktum. Senden istediğim sadece beni sevmen, Koklayıpta işin bitince bir kenara atmanı değil Koparınca güller solar, bunu biliyorum Fakat sende şunu bilki; Beni hergün göreceğin içi su dolu bir vazoya koyarsan Bak göreceksin senin sevgin senin özverin beni yeşertecek Sana söz veriyorum Beni ilk koparttığın kadar güzel, Başını döndürecek kadar o güzel kokuyu Bende yine bulacaksın. Yeterki sen bu gülü koklamasını, Yeterki sen bu gülü sevmesini bil, Şu dünyada öylesine zalim öylesine gaddar insanlarla var ki Daha bir fidanken, hatta tomurcuğu bile açmadan İçini çekerek incitmeden usulca koparırlar Sonrada işleri bitince fırlatır bir köşeye atarlar. Sen bana göre dağda değil, bataklıkta bir gül buldun Kim bilir bu güne kadar hiç acımadan kaç gül kopardın Bunu bilmem ama beni kopardın ama atamayacaksın Umarım beni hatırlamışsındır. Gülü seven değil, onu koparan Dikenine katlanır.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|