![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu mektubum sana
Unuttum dediğin veya unutmaya çalıştığın Arkamdan lanet ettiğin ben yazıyorum. Oysa sen Farkında bile olmadan Unuttum derken bile beni hatırlıyorsun Ve ben... Geçen bunca zamana rağmen Hala seni unutamıyorum ASLI bu ya Unutmak da istemiyorum Duydum ki mezun olmuşsun Kendi işyerini bile açmışsın En kötüsü ise Başkasıyla söz yüzüğü takmışsın Ama ben O yüzüğü yıllar önce Senin için, sevdiğim için atmıştım Ve bird aha da yeminler olsun takmadım Farkında mısın...? Benim sen,senin ise ben olduğumuzun Şimdi ben ağlıyorum,sen ise gülüyorsun Ve ben Bunları fazlasıyla hakediyorum Ve ben Hala seni deli gibi seviyorum Ben seni özledim Ben sana dokunmayı değil de Sana dokunmadan bakmayı özledim Ben seninle Yüksel caddesinde bir bankta otururken Rüzgarın o dalga dalga dağıttığı saçlarını toplamayı Toplarkenki bana olan yakınlığını Teninin kokusunu Ve elinin elime değdiği andaki O heyecanı özledim Ben seni özledim Ben seni unutmadım Unutmadım diyorum ama Bunu söylerken bile yalan söylüyorum Sen benim unutmadıklarımı Ben senin unutmadıklarını unutdum ASLINDA Ne sen beni unutdun, ne de ben seni Oysa sen Farkında bile olmadan, Unuttum derken bile beni hatırlıyorsun Ve ben Geçen bunca zamana rağmen Hala seni unutamıyorum ASLI bu ya Unutmak da istemiyorum Ve ben Hala seni deli gibi seviyorum... Ben senden hep korktum Ben;senin sevgine karşılık verememekten korktum Ben;senin ümitlerini,hayallerini yıkmaktan korktum Ben ; Seni kaybetmekten korktum Ve ben... Sen ne ağlarken,ne de gülerken yanında yoktum Ben senden hep kaçtım Ben senden değilde Bana bakan gözlerinden Bana olan sevginden kaçtım Ve ben Ne aşka,ne de sevgiye muhtaçtım Çünkü ben ihanete Çünkü ben nankörlüğe açtım... Şimdi ben fırtınanın sonunda denizde kaybolmuş bir gemi, Sen ise kıyıda öylesine duran, Beni gördüğünde ise sönen bir deniz feneri. Dedim ya... Ben geçen bunca zamana rağmen Hala seni unutamıyorum Aslı bu ya unutmak da istemiyorum Ve ben Hala seni deli gibi seviyorum UNUTTUN MU ? Hani Kızımız Olacaktı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|