![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aylar yıllar sonra kalem gene elimde
şiir yazmak istiyor elim bu defa sana.Yılanlar gene belime dolandı Anne dilim damağım birbirine dolandı, Çatladı aynı yerden dibine kadar kurudum Durduğum yer durmuyor, durduğu yerde Boş kağıtlar birde yer çekiyor beni Şiir değil sanki adres bırakır gibi anneye Bırakılmış, Kalmamış gibiyken aynada sana bakma,ne sızı anne Ödüm kopuyor kendimi bırakırsam dağıtırsa diye Senin toplamaya çırpındığını düşünmek ne sızı Eskiden kolaydı senle barışmak yırtılan pantolon değil ki anne Sırtımda bin kürek yarası sol yanım her yağmurla eriyen her rüzgarla Dagılan en yaralı yanım en çok burdan akar kanım düştüğün yer bu gidişle yer beni Uyumadan uyumadan mutlak anne görmek isterim seni, Biliyormusun Gelmiyormusun demiyorum anne Görmeni açıksası istemiyorum Son teröristin mayın dolu gözleri Gözlerinle dağılır infilak eder çatlarsın yok edersin ikimizi Bir dahaki sefere mutlaka ama mutlaka Bir dahaki sefere Yenilen doymazmışder gibisin duyuyorum Hoşçakal anne ben uyuyorum Benim için bir türkü bir ağıt yakarsın anne Yakarsın dağı taşı yakarsın kendini Yarım kalan dillerinde türküye dönüşür uzun havalı havarlı Belki birkaç sene yaşarsın bu rezil pis şehirde Söylersin uyumadan önce oğluna yaktığın, Canına yaktığın türküyü söyler söyler yanarsın Kanatırsın kanı kurumamış yaranı Yırtarsın bütün çektiğn yoksullukları haykırırsın Dağlar yıkılır sanarsın gücün bitince diz üstüne düşünce Son gücünle tırnaklayıp yırtarsın anacığım yırtarsın dogrudan ne varsa Bütün fukaralıkları temizlercesine kusar gibi susarsın Birdahasına anacığım birdahasına Mutlaka birdahasına.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|