![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() tüm benliğime hükmeden sessizlikle
sabah erkenden kalktım yanıma sonradan edindiğim bir kutu aspirini aldım malum baş ağrılarım; dün yine tutturmuş ayrılalım diye! yani kopmak istiyordu bedenimden iyi dedim bende hadi ayrılalım nerden inceysen oradan git dedim kendileri kafatasımdan çıkacakmış bedenimde ona ait değilmiş özgür bağımsız ve bedensizmiş bedelsiz olduğu gibi mesnetsiz değil ama bazen ona yetişemiyorum alıp beni tahmin edemediğim hayallere götürür bazen olması gereken yere, bazen sonsuzluğa yürütürde yürütür beni sınır tanımaz başkaldırıları. sınır tanımayınca da cezasını bedenime çektirir işkenceleri bedenim görürken o yükseklerden, tepemden bakarak; acının geliş açısına felsefi, tepkime anatomik yorumlar getirir hukuki olarak ta susturmaz dilimi. ve kollarımı sallaya-sallaya sokaktan yeni bir yaşama doğru yürüdüm. tüm dış dünya içimdeydi her şeyi seviyor, kar yağacak beklentisi hava da bile sıcacıktım eger birkaç gün sonra bunun acısı benden çıkarsa bilemem gençtim herkes kışlıklarına sarılmış ben yazlık aklımlaydım. bir ara hafif yağar gibi hissettirdi kendini kar tıpkı senin gibiydi kar tanecikleri birden çoktu içimde. ağrısı dinmiş kafamla kalabalık bir sen içimde diyalektiğin biri birine bağlı gerçekleri ve yere düşse kırılır düşüncelerim bedenime sığmayan uçukluk nereye gitsem yanımda içimde dünden kalma yaşama sevinci. gitsem mi bilmiyorum çok uzaklara? taa ki yeniden doğunca yaşam. bu kez sen fazlasın birden çoksun içimde bedenime isyan eden baş ağrılarım dinmiş okuduğum haber başlıkları bana yabancı olmuş tüm kokuşmuşluğuyla yaşam korkunç bir sessizliğe bürünmüş yeni isyanlara gebe soğukta ben üşümüyordum. içimde bir sen birde yarın doğacak yaşam vardı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|