![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sırtlanmışken tüm sensizlikleri onca ağırlıyla
Belime batan sivri bir acısın şimdi Al beni zindanının en karanlık köşesine Usulca beklerim orda son nefesimi Canım yansa da sesimi çıkartırsam namerdim Hiç sayıyorum sana yazdığım şiirleri Kendi kalemimi kendim kırıyorum Ağırlaşan göz kapaklarımı Bir daha hiç kaldırmamacasına kapatmak istiyorum Ve seyretmek istiyorum yaşamdan sıyrılıp gidişimi Dokunmasınlar ruhundan arınmış bedenime Kalsın son dokunanın sen olduğunu bile bile En tazeliğiyle en körpeliğiyle Ben seni hayata direnerek besledim içimde Sen ise adımı dilenerek yaşayacaksın tüm özlemlerin ile Gidiyorum işte hadi ne duruyorsun sevinsene Yokluğumun her gününe verilecek isminin baş harfleri Bak yitip gittikten sonra bile hiçe sayılmıycak varlığın Dillerde dolaşacak sayemde o eşsiz güzellikteki iki hecelik adın Almaya gör bir kere sevdanın ahını Taşımaya gör boynunda bir ücranın vebalini O zaman tadarsın sende Tüm gerçekliğiyle kimsesizliği Bu gün acılar kuşanmış oturuyorsam karşında Gözlerinin içine bakamıyorsam eskisi gibi umutla Yırtılmış hırpalanmış sevdandandır Bu gün her şeyi ve seni terk edebilirim ama unutma Bir demet karanfilden bile sakınıyorsam seni Bana sırtını döndüğün o büyük şehrin Issız sokaklarına sor sebebini . . .
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|