![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1519
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaç hayat yaşanır,
Kaç hayat sığar bu ömre, Kaç kere doğar insan, Kaç kere ölür her gidişinde..... Bir karalama sayfası oldu sevgimiz, Aşkı beş geçsede saatler..... Sonbaharda yere süzülen son yaprağım, Gözükara oldu tüm duygularım, Yaşam gayem sendin,amacımda, Şimdi savruluyor rüzgarlarında, Üşüyen kuru dallarım... Kırdın bak kolumu kanadımı, Ne uçabiliyor nede konabiliyorum hayata...... Bitsin istiyorum kalbimin arsız sızısı, Dondurulmuş yorgunluğu var kalbimin, Ha durdu ha duracak yokluğunda... Yüzümde zamanın suskunluğu var, En sevda halimde en karakışta, Tek isteğimdi seninle yaşamak, Ve seninle ölmek sonsuzlarda.... Çok gördün bana yaşama sevincimi, Yaralarım daha orta yerde kanarken, Kopardın sen son yeşermiş yaprağımı, Her başlangıç bir bitişmiş, Ve hayat, Umudun yittiği yerde başlarmış.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
serseri_waynakh (10-14-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1519
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 730
SIĞIRCIK AŞK3 Ker*** evin damındaki Döşemeler arasından Sazdan çatma Saçaktan düşmüştü bu aşk Geç kalınmış bir baharda Bir çilli sığırcık yavrusu tazeliğinde Ve yaşam uzaklığında Otlar içine Yapraklar arasına Sarı çeşmenin dibine Çilli söğüdün altına suyun kenarına Aç gözlü kedilere inat İnat Koca kafaya Ben kapmıştım onu Almıştım hemen avuçlarıma Üzülmüştüm Ağlamıştım Çok sevmiştim sevinmiştim hem de ama Koymuştum Gerisin geriye yuvasına Üzgün süzgün olsam da çok ona Bilmeden Çocukça Yaşama bilgimin ahmaklığında İnsan eli değmişti Dokunmuştum ama ona Kabul edilmemişti sayemde yuvasına Kabul görmemişti Sırtı dönük doğmuştu zaten yaşama Tekrar tekrarca Düşürülmüştü Atılmıştı avuçlarıma Isıtmıştım her seferinde çatlak avuçlarımda Su vermiştim İçmemişti Bakır tasta Ekmek içi vermiştim geçmemişti İteklemiştim hâlbuki Boğazına Pamuktan yatak yapmıştım Yumuşak Uyusun Yatmamıştı pamukta Yan gözle bakmıştı yaptığım yatağa Yan gözle baktığı gibi hayata Uzun sürmemişti ömrü Çilliydi hâlbuki Ben çabamda O yaşama hovarda kalmıştı orada Karaydı bir de Ağzı çok hoştu Ben kavgada O hep küskün hayata Bebeklikten Düştüğünden beri öyleydi ta Ve ben bulduğumdan beri köşe kapmaca Yaşam kısa Saçak uzak O bilmedi Ben öğretemedim ona İnsan eli tuzak olmuştu sığırcık aşka İnsan eli sinmişti kokusuna Ben artık orada değilim Çok uzakta kaldı orası o günden artık bana Kalmadı Çocukça aşkım Uzak Tuzak oldu bana Bir sığırcık yavrusuydu aşk Büyüyemedi Bitti Gitti Kala kala Ben kaldım kapımda çabamda Sığırcık aşksa avuçlarımda. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|