![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zifiri bir aşka meyillendim
Ben seni gece gündüz sevdim Sevdimde hayata keyiflendim Keyfime keyif katanım sendin... Sen en güzel şiirlerin ilhamı Şiirler süzgecimden geçen damla Damlalar körükler ızdırabımı Senin yanımda olmadığın anda... Sen ne maddesin nede mana Tartışılması gereken ayrı bir dava Üzülürüm bazen şahane olmana Tartışırlarda kıskanırım seni sevda... Gece olurda o güzel gözlerin Yenik düşerse dinlenti vaktine Seni pırıl parıldayan yıldızla Emanet ederim,ben düşlerine... Şahane günlerin şahane kızı Şartlar bir şüpheden gayrı şekilde Gençliğin getirdiği güzel hızı Şahane gösterişin nitelikte... Ben o yıldızlara seni anlattım Dinledikçe daha bir parladılar En ince çizgilerden sana baktım Çizgiler mutlu sona ulaştılar... Bir kelebek yakalarsın avcunla Sonra bakmak görmek istersin onu Hayalin öyle birşeyki ruhunla Kaçmasın diye açamamak sonu... Bir irade savaşı,huzurunda Sen göresin diye seslenen soru Ben yardıma koşarım çoğunlukta Senin yerine ben görürüm zoru... Ben her sefer seni düşündüğümde Sigara yakar veririm bir mola Sigaram bittiğinde küllüğümde Bilki senden mısra yazarım yola... Gözlerime vurduğun mıh bakışların Yüreğimdeki aşk sandalına yelkendi Hayalimde gördüğüm rüzgarın Yıkıma uğrattı yıkılmaz bendi... Kendimden geçtim bahanem şuursuzca Acziyetimi bağışla divanem Aşkın ruhumu kudurttukça Hayatımın ismi olur şahanem... En kıymetli dakikalarımı denk İnce noktaları gördüğüm dakka? Yoksa dakikamı kıymetlere denk? Bir taşa seni anlattığım dakka... Gözlerime mil çektim sevgimden Kayıpta başkasını görmesinler senden Senden gayrısına imrenmesinler diye Kelepçeler vurdum şahanem bileklerden... Verseler dünyaları karşılıksız bir amaçla Değişmem şahanemi gözümdeki yaşla Dökülmeye yüz tutmuş bir tutam saçla Kahpeye direnirim bu aşık başla... Rüzgara tembihlerim yanımdan geçerken Unutmayım söylesin ismini,deli gibi eserken Yollara anlatırım seni tanısınlar diye Rüzgar misali sen üzerinden geçerken... Şahanem sana şahsım şahane Şiirlerim şüphesiz şahsıma bahane Suretinden yana aklım avare Allahım'ın gücüne gitmesin sevgim,şahanem....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|