![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() >>DERT AĞACI
> >>Eski çiftlik evini restore etmek için tuttugum marangoz, işteki ilk >gününü > >>zorlukla tamamlamisti. Arabasinin patlayan lastigi onun ise bir saat geç > >>gelmesine neden olmuş, elektrikli testeresi iflas etmis ve simdi de eski > >>püskü pikabi çalismayi reddetmisti. Onu evine götürürken yanimda adeta >bir > >>taş gibi oturuyordu. Evine ulastigimizda beni, ailesiyle tanismam için > >>davet etti. Eve dogru yürürken küçük bir agacin önünde kisa bir süre > >>durdu, dallarin uçlarina her iki eliyle dokundu. Kapi açiıdıginda; adam > >>sasirtici bir sekilde degisti. Yanık yüzü tebessümle kaplandı, iki küçük > >>çocugunu kucakladı ve eşine kocaman bir öpücük verdi. Daha sonra beni > >>arabaya yolcu etmeye geldiğinde ; agacin yanindan geçerken merakim daha >da > >>arttı ve ona eve giderken gördügüm olayi sordum. "O, benim dert agacim," > >>dedi. "Elimde olmadan işimde bazi sorunlar çikiyor, ama sundan eminim ki >o > >>sorunlar, evime, esime ve çocuklarıma ait degil. Bunun için bu sorunlari > >>her aksam eve girerken o ağaca asiyorum. Sabahlari tekrar onlari oradan > >>aliyorum. Ama komik olan ne biliyor musunuz? "Ertesi sabah onları almaya > >>gittigimde, astığım kadar çok olmadiklarini görüyorum...." Öfkeyle geçen > >>her dakikaniz, mutlulugunuzdan çalinmis 60 saniyedir ! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|