![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Açtığın Yara
Nerdeyim, nasılım, bir kere sorsan Közlenen ateşi, bir daha yaksan Sevginle birlikte, dermanım olsan Kapanır içimde, açtığın yara Rastlamış gibi, karşıma çıksan Bir yabancı gibi, birşeyler sorsan Alnıma yazılmış, bir yazı olsan Kapanır içimde, açtığın yara Ben seninim deyip, bana sarılsan Ayrılmayacak gibi, sımsıkı sarsan Bir ömür boyu, benimle olsan Kapanır içimde, Açtığın yara Berkay Kur
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adam Gibi Olsun
Aşk olacaksa, seninki olsun Kalpten ve samimi olsun Öyle birkaç günlük değil Olacaksa adam gibi olsun Severim bende öyle Severim ölümüne Saçının bir teline Ben dünyaları veririm Sevgi olacaksa benimki olsun Olursa bir ömürboyu olsun Öyle yapmacık değil Olursa adam gibi olsun Sen sev beni böyle Seveceksen ölümüne Düşünmeden yerine Ben hayatımı veririm Berkay Kur
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı Bende Kalsın
Kanadı kırılmış kuş, Prangaya vurulmuş mahkum Bir simit'e.... Muhtaç yoksul Köhne kahvehane köşelerinde tek başına Bırakılmış bir garip Sormayın arkadaşlar Sormayın dostlarım bunları kim yaptı diye.. Bırakın adı bende kalsın. Onuru kırılmış ınsan Hayalleri yıkılmış bir hayalperest, Şerefi ayaklar altına alınmış, Şerefine namusuna düşkün biri Hiç ummadığı insan tarafından kahpece sırtından Vurulmuş Adam. Sormayın dostlarım,sormayın canlarım bunları kim yaptı Diye....... Bırakın adı bende kalsın, Bırakın onun adı yere batsın. Berkay Kur
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Sen Koy
Sunsalar birer birer başka isim söylemez Dört tarafı aşk dolsa sensiz sevda özlemez Canına da kıysalar gönül ferman dinlemez Sorardın sevgi nedir hadi adını sen koy Közlenen ateşini elimle yakıyorsam Kanayan aşk yaramı sevgimle sarıyorsam Gördüğüm her rüyayı hayıra yoruyorsam Sorardın sevgi nedir hadi adını sen koy Seni seven bu gönül senden başka sevemez Senden güzeli olsa baksa bile göremez Bin tane de verseler senden başka istemez Sorardın sevgi nedir hadi adını sen koy Özlemini kalbime gün be gün kazıyorsam Hasretin gözlerim de durmadan ağlıyorsam Buğulanmış camlara adını yazıyorsam Sorardın sevgi nedir hadi adını sen koy Berkay Kur
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlarsa Anam Ağlar
Nerde verdiğin sözler, Hepsi yalanmış meyer. O sahte sevgiler, Oynadığın rolmuş meyer. Kurduğun o hayaller, Bir masalmış meyer. Gideceksen durma git, Topla eşyalarını, Karşıma geçipte öyle, Akıtma timsah gözyaşlarını. Geçen güzel yıllar, Birer anı kalacak, Belkide içimden, Birşeyler koparacak. Gönlüm karalar bağlar, Belki ardından ağlar, Sen ağlama sakın ha, Ağlarsa anam ağlar, Gerisi yalan ağlar. Berkay Kur
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayacaksın
Yüzüme gülerek veda edişin Ardına bakmadan o terk edişin Benim bu sevgimle alay edişin Senide vuracak ağlayacaksın Senin de gözlerin yaşla dolacak Güllerin elinde bir bir solacak Gözlerin yollara öyle dalacak Benim suçum diye ağlayacaksın Yüreğin hasretle hergün yanacak Yılların bittikçe hesap soracak Vuslatın dilinde dua olacak Ben ne yaptım diye ağlayacaksın Benim değerimi anlayacaksın Adımı her yerde haykıracaksın Diz çöküp de bana yalvaracaksın Pişmanlık duyup da ağlayacaksın Berkay Kur
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayamazsın
Giden geri gelmez sen biliyorsun Çok pişman olmuşsun öyle diyorsun Şimdi üzülüpte ağlıyormusun Benim gözümle sen ağlayamazsın Bendim sensizliğe umutlar katan Bendim hasretini içime atan Bendim yokluğuna sarılıp yatan Benim gözümle sen ağlayamazsın Aşkına ölecek bir yürek vardı Senli olan kalbi bir boşluk sardı Herşey bitmiş artık mazide kaldı Benim gözümle sen ağlayamazsın Bendim ölen aşka ağıtlar yakan Bendim terk ederken ardından bakan Bendim gururumu uğruna satan Benim gözümle sen ağlayamazsın 26/10/07.....Berkay Kur Değerli Dostlarımdan - Bendim sensiz *******de hatırana sarılan Bendim kanayan yüreğime tuzu basan Sen benim yüreğimle ağlayamazsın...............Nadire Aktaş Bir selam verip, sana bağladın, her gece sabahlara kadar ağladım, belkide o küçük yüreğine sığmadım, benim gözümle sen ağlayamazsın...............Selami Tıraşlar Bendim senin yerine güneşe göz kırpan Bendim dolunaydan rüyalarına yansıyan Bendim ayrılıklara gebe kalıp yaşayan Benim gözümle sen ağlayamazsın...............Tarık Arık ben bendim sanki bırakıpta giden el sözüyle bu aşkı yakıp yıkan pişman olmuşsun neye yarar sen benim gözümle ağlayamazsın...............Yıldırım Şimşek Bendim buhranlı *******de krizlere giren, Bendim ömrümün en zarif yıllarını yoluna seren, Bendim geçmişe dair ne varsa silen, Benim gözümle sen ağlayamazsın...............Ender Pehlivan Gönül sarayıma postunu serdin Prangalara vurup, ferman verdin Özlem, hasretinle beni bitirdin Benim gözümle sen ağlayamazsın...............Külkedisi_ Bendim aşkımı dağlara katan Bendim gönlümde tahtını kuran Bendim *******de ağlayıp yatan Benim gözlerimle sen, hiç ağlayamazsın...............Neşe Turhan her geçen güne umut ekebilir misin? rüzgarda savrulup, uçabilir misin? geceyi gündüz yapıp, yıldızları ağlaya bilir misin? sahi, sen, benim gözümle ağlayabilir misin? ben aplayınca, gökyüzü aplar ardım sıra, zaman dudur, duvarlar sarılır, gözyaşlarıma. hıçkırıklarım, düğümlenir boğazımda sahi, sen, benim gözümle ağlayabilir misin? ...............Edibe Meryem Usare *******ce yokluğunla baş başa, Kaç kez kalıp vurdum başımı taşa, Bak şu gözlerimde çağlayan yaşa, Benim gözümle sen ağlayamazsın...............Ersin Kayışlı Canı pahasına sevdim gelmezsin Aşkıma inat ayak diretirsin Besbelli kalbim, sende ne ararsın Benim gözümle sen ağlayamazsın Ürgüp / 27.10.2007........................................ ...Gökmen Yılmaz ERDEM O gözler kurumuş yaşlar gelmiyor, Giden yıllar gidiyor aman vermiyor, Ne çiçekler açıyor bakıp görmüyor, Sen benim gözümle ağlayamazsın...............Mehmet Göden kalbi yürekleşmeyen aşkı bilemez benim gibi kimse seni sevemez dilim git der, kalbim istemez sen benim gözümle ağlayamazsın..............Pınar Önalan göz pıarınmı kurumuş ağlamıyorsun yada kalbin çürümüş dinlemiyorsun ikimize ağlıyorum sen biliyorsun sen benim gözümle ağlayamazsın...............Abdulvahap Altay Ben gibi yandınmı sevdinmi sanki Yalandır gözünden akan inanki Ne kadar ağlarım desen inanki Benim gözümle sen ağlayamazsın...............Sevilay Şahbaz Berkay Kur
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklımı Başımdan Aldı
******* gözüme uyku girmiyor Aklımdasın yine daha gün gibi Hayalin gözümden gitmek bilmiyor Aklımı başımdan aldı bu sevgi Sevdaya sevdalı nere gideyim Rüzgara kapılan yaprak gibiyim Hor görmeyin beni seven biriyim Aklımı başımdan aldı bu sevgi Geçiyor yıllarım biraz da durun Çekilmiyor sensiz gönlüme sorun Zalim anılarım bir de siz vurun Aklımı başımdan aldı bu sevgi Uyusam göğsüne koyup başımı Silseydin gözümden akan yaşımı Yokluğun çatlatır sabır taşımı Aklımı başımdan aldı bu sevgi Doğmuyor sabahlar artık güneşim Zamansız küllendi yanan ateşim Bir meçhule doğru benim gidişim Aklımı başımdan aldı bu sevgi Berkay Kur
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akrep Gibi
Mutlu olmamam için, Yeminmi ettin yoksa, Bunu insan,insana yapmaz, Taş kalbi dahi olsa. Sanki sen verdin bu kanı, Doyasıya içiyorsun, Sanki sen verdin bu canı, Geri almak istiyorsun. Senin gibisini, Görmedim ben ömrümde, Yıllardır yılan, Beslemişim gönlümde, Yaptıkların yetmedi sanki, O akrep gibi sokuşun niye. Berkay Kur
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alamancı
Bizi götür dü büyüklerimiz Biz gurbetçiler hep böyle söyleriz Akrabalar sanır biz zenginiz Paralar yollar da biz temizleriz Uzaklardan burası güzel görünür Parası için ne dizler dövülür Türksün diye çarşaf dürülür Alman'ın evinde insan sürünür Gurbetin çilesi çekmekle bitmez Bir yanda Vatan bir yanda ekmek Dazlaklar dan bazen dayakta yeriz Ama çoğunlukla bizler döveriz İçimiz de vardır delilerimiz Parayı sonradan görenlerimiz Vatan da alamancı burda yabancı Bunları çok duydum bu kaçıncısı İçimiz de saklı hasret sancısı İşimiz gücümüz ekmek parası Gurbetin çilesi çekmekle bitmez Bir yanda Vatan bir yanda ekmek. Berkay Kur
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|