![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uçurtmalar
Masmaviliğini işgal etsin Gökyüzünün Rengarenk uçurtmalar Yeryüzünün işgalindeki Çocuklar kadar Tamamlasınlar Yarım kalmış resmimi. Yoksa gökyüzü Savaş uçaklarıyla dolar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bedeli
Benim bu halim. Onu çok sevmekden dolayı Hayattan bezmişliğim Ona olan sevgimin Bitmesinden dolayı Yüzümdeki bu çizgiler Ondan kalan acıların işareti Bana söylerlerdi Sevmenin bir bedeli var diye Ben söylenenlere kulak asmazdım umursamadım Ben şimdi anlıyorum ne demek istediklerini Ve ben öğrendim Sevmenin bedelini nasıl ödendiğini Bir can vermekmiş Sevmenin bedeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Düşsel Bir Oyun
Tek kişilik oynuyorum Ben bu hayatı Düşsel bir dekor Düşsel bir sahne Ve seyirciler umarsız Oyuncu belli Senaryo belli Düşsel bir macera Düşsel bir aşk Perde açılıyor Oynuyorum ben KENDİMİ............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Dönene Kadar
Aradan geçmiş olsada çok uzun yıllar Rahat bırakmaz beni bıraktığın anılar Hala kapnamdı açık bıraktığın kapılar Bilki hiç kapanmayacak sen dönene kadar Hatıra bıraktığın resminle geçiyor günlerim Hiç aklımdan çıkmıyor o kahverengi gözlerin Bana vermiş olduğun o yeminli sözlerin Hepsini yalan sayacağım sen dönene kadar Sen gittikten sonra yaşam bana haram oldu Saatler hiç geçmez günler çekilmez oldu Bahçemdeki karanfiller güller hep soldu Bir dahada açmayacaklar sen dönene kadar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Özledim
Özledim ******* küskün değildi bize Şimdiki gibi Hiç yenilmemiştik hayata Taksim sokaklarında el ele “Hayal bu ya” diyorduk ; şurası evimizmiş Ay karanlık yüzünü göstermemişti henüz Kocaman halesiyle bir düştü Hatırlarım Boğazın tuzlu sularında ıslanmıştık bir tekne gezisinde -Güneş, anne şefkatiyle- Hiç vazgeçmemiştik |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|