![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8771
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir taş atılır
Ta uzaklardan Yüreklerin tam ortasına Ve öyle bir ızdırap ile yere çökeriz ki Ne başımızı kaldırmaya Dermanımız kalır Ne de yüreklerimizin çarpmaya Çünkü biz hiç taş atmadık Ve taş atan çocukların Yüreğini paylaşmadık Onlar gibi attığımız taşa karşı gelecek Kurşunlara yüreğimizi açmadık Biz yıllar önce bir oturduk Oturduğumuz yerde oturduğumuz gibi kaldık. Artık ayağa kalkmak istiyorum Bir Filistinli çocuğun yüreğinde Bir zerre kan olmak istiyorum Ben bir yürek olmak istiyorum Şu beş para etmez kalbimi ellerine verip Zalimlere fırlattığı Bir taş parçası olmak istiyorum Bir taş parçası Ben o gözlerdeki umuttan Bir parça nasiplenmek istiyorum Onlar giderken rablerine Başları eğik olmayacak Dimdik yürüyecekler O tertemiz alınlarıyla Yürüdükleri gibi girecekler cennete Onlar için ne hüzün var Ne de gözyaşı Haline ağlayacak biri varsa O'da bizden başkası değil Ama biz ağlayamayız Ancak yürekleri olanlar ağlar Keşke prangalarını kırmış Kelepçelerini nefsine vurmuş Bir yüreğim olsaydı İçimde hiç tereddüt etmeden Ateşe atlayabilecek bir yürek Ve keşke hayallerim olsaydı Her hayalimde bir taş olsaydım Bir Filistinli yürek beni alıp Bir kurşuna karşı fırlatsaydı Belki o zaman Kurtulabilirdim acılardan Belki o zaman Başımı kaldırabilirdim biraz Belki o zaman Hatırlardım bir yüreğim olduğunu, |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|