![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8770
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Almanya'nın başkenti Berlin'deki Estrel otelde 19 Ekim Cuma günü bir boks galası düzenlenecek. Arena boks şirketinin sahibi Ahmet Öner, boksör Sinan Şamil Sam ve Alpaslan Agüzüm ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, ''Almanya'da şu an bir numarayız, Avrupa ve dünyada da bir numara olacağız'' dedi.
Öner, çok güçlü boksörlere sahip olduğunu belirterek, gelecekte daha da büyük organizasyonlara imza atacaklarını kaydetti. Boksör Sinan Şamil Sam ise gecede karşılaşacağı Hırvat rakibi Ivica Perkovic'i iyi tanıdığını, bu nedenle maçı kazanacağından emin olduğunu ifade ederek, ''Kendimi iyi hissediyorum, maça iyi hazırlandım ve Berlin'in de bana uğurlu geldiğine inanıyorum'' dedi. Alpaslan Agüzüm de artık bir üst kiloda dövüştüğünü belirterek, İtalyan rakibi Domenico Spada'nın güçlü olduğunu, ancak bugüne kadar her zaman güçlü rakiplerini yendiğini, bu rakibini de yenerek dünya şampiyonluğu yolunda bir adım daha atmak ve sonuçta sıkletinde dünya şampiyonu olmak istediğini kaydetti. Toplam 9 karşılaşmanın yapılacağı gecede Özcan Çetinkaya da Almanya adına Goran Gogic'e karşı mücadele edecek. Gecenin en önemli maçında ise Arena boks şirketine bağlı olan Juan Carlos Gomez, Amerikalı rakibi Oliver McCall'a karşı WBC şampiyonluğu için mücadele edecek. ''Mini Tyson'' lakaplı Selçuk Aydın ise sakatlığı nedeniyle Berlin'deki boks galasına katılamayacak. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|