![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, TFF 3. Lig 4 Grup'ta mücadele eden Bilecikspor'un sahipsiz kaldığını hisseden bir işadamının kulübü satın almak için teklifte bulunduğunu söyledi. Yağcı, Belediye Kültür Sitesinde düzenlenen toplantıda, maddi sıkıntı içerisinde bulunan, Bilecikspor'a tüm Bilecikliler'in sahip çıkması gerektiğini kaydetti. Bilecikspor'un maddi sıkıntılarından dolayı önemli bir dönüm noktasında olduğunu ifade eden Yağcı, şöyle konuştu: ''Takımın sahipsiz kaldığını hisseden Bursa'dan bir işadamı, Bilecikspor'u satın almak için teklifte bulundu. Bilecikspor'un satılmaması veya Bilecik'ten bir işadamının alması taraftarıyım. Bu toplantıdan tüm işadamlarının ve odaların haberi var. Ancak buraya gelmemelerini üzüntüyle karşıladım. Kulübün satılması gibi kararlar genel kurullarda alınır, ancak Bilecikspor yönetimi, bu teklifi sunan kişinin bir an önce cevap verilmesini istediğini belirtiyor. Belediye Başkanı olarak Bilecikspor'un isminin değişmesini, Bilecikspor'un Bilecik'e özgü varlığından uzaklaşmasını istemiyorum doğrusu. Burada bizlere görev düşüyor. Bilecikspor'un maçlarına giderek takıma sahip çıkmamız lazım.'' Yağcı, tribünlerdeki insan sayısı çoğaldıkça Bilecikspor'a verilecek maddi desteğin de artacağını sözlerine ekledi. Toplantıya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Pamukçu ve H. Hüseyin Çelik, Bilecikspor Kulübü Başkanı Cengiz Özer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|