![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bu akşam içiceğim seninle haberin olsun
sarhoş olana kadar içeceğim yoruldum artık hasretle yaşamaktan tükendi göz yaşlarım kesrete akıtmaktan bir çiçek doğmadı bağrımdan sana aşka yakışan yanaşmaya cesareti olan karı deldi de utandı nefesini duyunca aldanma kızıllığına sanma güle özendi bülbüllüğümde akıtacağım yine yinede hazırlasınlar ateşimi yana yana döneceğim yörüngende doğacaksa güneş doğsun batıdan yanacaksa şarkı garbı yansın usandım artık doğudan batıdan karadan denizden yerden gökten kıbleyi sağda solda aramaktan kaplasın üzerimi toprak belki o zaman bir ihtimal sunabilirim bir gül yüzüne yakışır ak yoksa üflesin İsrafil son nefesi sökülsün dağların çivisi kesilsin şehadetlerin hepsi ben geçtim cennetten cehennemde de olsa yüzün yüzüme sürsem sarhoşum nefes gitmiyor aklıma aklım zaten hiç yakışmıyor gönlüme al aklımı doldur gönlüme şarabı kapa hasrete açılan tüm kapıları bas mührü dindir acılarımı her ayrıldığımda yanından dindir bastıran kanayan yaralarımı ama sönsün günde gecede dönsün kesret vahdete Vahdet yumsun gözlerini ayrılığa da vuslata da gaybdan yürüsün ve varsın huzuruna
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|