![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Nusaybin Demirspor'un Teknik Direktörlüğüne Muammer Aygül getirildi. Nusaybin Demirspor Kulübü Başkanı Servet Talayhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımdan ayrılan Enver Aylak'ın yerine, ikinci lig deneyimi yaşamış Muammer Aygül'ün getirildiğini söyledi. Aygül'ün Nusaybin Demirspor'u başarıya ulaştıracağına inandıklarını belirten Talayhan, ''Tecrübeli bir hocaya kavuştuk. Muammer Aygül hocamızla hedeflerimizi paylaşarak anlaşmaya vardık. Bu konuda kendisine güveniyoruz'' dedi. Takımla birlikte ilk antrenmana çıkan Teknik Direktör Muammer Aygül, ''Hedeflerimizde çift taraflı düşünmek zorundayız. Genç bir ekibin başına geldim. Demirspor'un ve Nusaybin halkının beklentilerini biliyorum. Futbolcularla yavaş yavaş tanışıyorum. Bir, iki haftaya kadar sistemi tamamen oturtmuş olacağız. Hafta sonunda karşılaşacağımız Batman Petrolspor'u yenerek üç puan almayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|