www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-19-2007, 04:18 PM   #1
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4230
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute
Varsayılan Ölümüne Aslan

Ölümüne Aslan
Lincoln: Takımım için kanımın son damlasına kadar savaşacağım. Futbolu burada bırakacağım. Tanrı beni olmam gereken yere gönderdi.
19.10.2007

‘4 yıl daha oynarım ve...’
Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, imza töreninden sonra Türkiye’de ilk kez medyanın karşısına çıktı: “Bu basın toplantısını kendim istedim. 4 aydır buradayım ve yaşadığım mutluluğu paylaşmalıydım. 4 aydır konuşmamış olmamı anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim. Bu, yönetimin bir kararıydı. Türkiye’de çok kısa sürede kendimi evimde hissettim. Sahaların bakımını yapan arkadaşlardan, Başkan’a kadar herkes beni sevdiğini gösterdi, çok mutluyum.”

‘İlk günüm inanılmazdı...’
“4 yıllık mukavelem var ve futbolu Galatasaray’da bırakmayı düşünüyorum. İstanbul’a geldiğim ilk gün inanılmazdı. Birkaç kişinin beni karşılayacağını düşünürken, yüzlerce taraftar karşıma çıktı. Harikaydı. Böyle desteği hayatımda hiç görmemiştim. Tanrı beni olmam gereken yere gönderdi. Portekizce’de bir laf vardır, Türkler de çok sık kullanıyor ve şu an içimdekileri çok iyi yansıtıyor: Kanımın son damlasına kadar Galatasaray için mücadele edip, savaşacağım...”

‘Annem Brezilya’dan aradı’
“UEFA’da kolay gruba düşmedik, çünkü rakipler elinden geleni yapacak. 2000’de kupayı alan takımı çok iyi tanıdığımı söyleyemem. Ama duyduğuma göre, oturmuş bir kadroları varmış. Biz ise 3 aylık bir takımız ve elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye’de lig vasat değil. Sert oynanıyor ve buna alışmalıyız. Gazeteleri takip etmediğimden terör olaylarına uzak kaldım. Ama Brezilya’dan annem aradı ve çok korkmuştu. Çok ama çok üzgünüm. Bu hafta pankart açacağız.”

Milli forma gurur verir
“Şu ana kadar bana resmi olarak gelmiş bir teklif yok. Ama teklif gelirse, çok gurur verici olacak. Bu durumda, yakınlarımla beraber oturur konuşurum. Türk vatandaşlığına geçersem, Türk Milli Takımı’nda oynamak benim için zor olmaz. Benim için zor olan, adımı değiştirmek olur. Teklif gelirse bunu ciddi biçimde düşünürüm. Brezilya Milli Takımı’na niye çağrılmadığımı bilmiyorum. 1999’da U-23 takımında Avusturya’ya karşı 9 dakika oynamıştım. Ama bu sorun yaratmaz.”

Kalli’ye katılmıyorum
“Beşiktaş maçı kampında yaşanan olaylara tek bir cevap vereceğim: Burada bulunduğum 4 ay boyunca yaşadığım tek olumsuz gelişme bu. Hatalıyım, evet. Kulübün kuralları vardır ve ben bunlara uymadım. Beni ziyarete gelen insanlar ailem gibi gördüğüm dostlarımdı. Beni derbi için yüreklendirmeye gelen insanlardı. Kararı duyduğumda sabaha kadar uyuyamadım, çok üzüldüm. Hocayla konuştum, kararına saygı duyduğumu ama katılmadığımı söyledim. İyi ki taraftar vardı.”

Alex’le en iyisi için...
Hiçbir oyuncu, başkasıyla kıyaslanmak istemez. Alex tanıdığım ve iyi bir oyuncu. Zaten Brezilya Ümit Milli Takımı’nda beraber oynamıştık. O da, ben de kulüplerimiz için en iyisini yapmak zorundayız. Türkiye’de oynayan diğer Brezilyalı oyuncularla tanışıyoruz ama pek görüşemedik. Yardımcı olduklarını söyleyemem. Hagi ile mukayese edilmem olanaksız. Onun burada yaşadığı ve yaşattıklarını başka birinin gerçekleştirmesi söz konusu bile olamaz...’
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:41 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.