www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-19-2007, 09:18 PM   #1
badyavuz
Yeni Üye

badyavuz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 44771
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi : badyavuz is on a distinguished roadbadyavuz is on a distinguished roadbadyavuz is on a distinguished road
Talking Yumurtadan Yumurta Cikar !!!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir tavuk yumurtasının içinden başka bir yumurta çıktı.

Boş zamanlarında evinde beslediği tavuk ve horozlarla ilgilendiğini belirten Nesim Dağlı, yumurta içinde yumurta bulunduğuna ilk kez şahit olduğunu söyledi. Dağlı, "Öğle yemeği için eve geldiğimde tavuk kümesinden çok garip sesler geldiğini duydum. Bir süre umursamadım ancak sesler devam edince merak edip kümese girdim. Her şey normaldi. Sesi kümesteki tavuklardan birinin çıkardığını gördüm ve yemeğimi yemek için tekrar eve döndüm. Ancak, tavuktan gelen anormal seslerin devam etmesi üzerine kız

kardeşlerimden kümesin yanında nöbet tutmalarını istedim. Kısa süre sonra kardeşlerim, beni çağırıp tavuğun yumurtlayacağını söylediler. Ben de merakla tavuğun yumurtlamasını bekledim. Tavuk yumurtlarken yanındaki diğer tavuk da hemen yumurtayı gagasıyla kırdı ve tavuk ancak bu şekilde yumurtlayabildi. Bir de baktık ki, tavuğun yumurtası hindi yumurtasının neredeyse iki katı ve içinde de başka bir yumurta var. Çok şaşırmış haldeydim. Hemen durumu babama anlattım. İlk etapta inanmadı ama yumurtayı görünce

o da çok şaşırdı. Cizre'nin alimlerine ve ileri gelenlerine de anlattım, onlar da ilk kez böyle bir şeye rastladıklarını söyledi" dedi
badyavuz çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
мєяєкυ (10-19-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 10-19-2007, 09:49 PM   #2
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4223
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

emeğine sağlık
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-23-2007, 08:38 PM   #3
uyuzsultan
ÇaKaL Üye

uyuzsultan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 61
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi : uyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these parts

Çok enteresanmış niye enteresanmış yahu
Ama vardır bir sebebi
Bilimadamları tavuğu incelesin tavuk sizinse bu yazı alıntı değilse tavuğunuz meşhur olduuuu
uyuzsultan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-24-2007, 07:10 PM   #4
GhencThurk
Forum Kalfası

GhencThurk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 57
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3337
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi : GhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond reputeGhencThurk has a reputation beyond repute

paylaşım için saol...
GhencThurk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:32 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.