![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8770
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Akli Dengesi Yerinde Olmayan ve Malulen Emekliliği Hak Edebilmesi İçin İstanbul'daki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde Heyete Girmesi Gereken Dora, Parası Olmadığı İçin İstanbul'a Gidemiyor. Bartın'da akli dengesi yerinde olmayan ve malulen emekliliği hak edebilmesi için İstanbul'daki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne giderek heyete girmesi gereken Halil Dora, parası olmadığı için İstanbul'a gidemiyor. 42 yaşındaki Halil Dora, akli dengesi yerinde olduğu dönemde çeşitli iş yerlerinde çalışarak bin 800 günlük sigorta süresini tamamladı. Daha sonra akli dengesi bozulan Dora, uzun süre tedavi gördü. Tedaviden sonuç alınamaması üzerine Halil Dora'nın İstanbul Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde heyet raporundan geçirilerek malulen emekli olmasına karar verildi. Halil Dora'nın emekli olabilmesi için ise İstanbul'a gitmesi ve hastaneden heyet raporu alması gerekiyor. Gazi Hastanesi'nde akciğer kanseri tedavisi gören annesi Suna Dora tarafından bakımı üstlenilen Halil Dora, maddi imkansızlık sebebiyle İstanbul'a gidemediğini anlattı. Tek hayalinin emekli olmak ve hasta annesine bakmak olduğunu söyleyen Halil Dora,"Annem kanser hastası. Bana bakamıyor. Ben uzun süre karnımı bile doyuracak ekmek bulamıyorum. Emekli olmak istiyorum. Devlet büyüklerimden beni İstanbul'a göndermesini ve emekli yapmalarını istiyorum" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|