![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Konum: ||-Gabar-||
Mesajlar: 9,873
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3337
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Selam arkadaşlar elimdeki tarifleri sizinle paylaşmak istiyorum ilk olarak basit tariflerle başlamak istiyorum daha sonra gelen ilgiye göre çok daha değişik tarihler vereceğim...not:resimler için başlıklara link verdim
![]() ETLİ KURU FASULYE MALZEMELER: -500 gr iri kuru fasulye -200 gr dana kuşbaşı et -yarım çay bardağı sıvı yağ -1 çorba kaşığı salça -1 tane domates -3 tane sivri biber -1 tane soğan -3veya4 diş sarımsak -1 tatlı kaşığı tuz -5 su bardağı sıcak su HAZIRLANIŞI: Kuru fasulyeyi üzeri 3-4 parmak geçecek kadar su ile 8-10 dakika haşlayın süzün.Soğanı yağda hafifçe kavurun.Etleri içine koyup 2-3 dakika kavurun.Kuşbaşu doğranmış domatesi,salçayı,ince doğranmış biberleri ilave edin.Üzerine fasulyeleri ve suyu ilave ederek 50-55 dk kısık ateşte pişirin.Tuzunu pişirmeye yakın ilave edin. AFİYET OLSUN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Yaş: 0
Mesaj : 0
Üye No: 0
Rep Power: Çok
|
yasin hatip (10-24-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|