![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1519
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen benim Kadıköy'de çılgın aşkımsın
Sen Büyükada'da ilk bakışımsın Sen Haydarpaşa'da son duragımsın Seni İstanbul kadar çok seviyorum. Tarabya'da hüzünlü *******imsin Çamlıca'dan doğan yaz güneşimsin Kızkulesi gibi masum ve teksin Seni İstanbul kadar çok seviyorum. Kilyos'ta,Riva'da kum tanelerimsin Yenikapı'da,Sarayburnu'nda hasret gemimsin Büyükçekmece'de göz bebeğimsin Seni İstanbul kadar çok seviyorum. Her gecemde her günümde rüyalarımsın Boğazda köprüler gibi gönül bağımsın Kısacık ömrümde öbür yarımsın Seni İstanbul kadar çok seviyorum. Nostaljisin gözümde Beyoğlu gibi Şirinsin gönlümde Üsküdar gibi Yeditepe'den esen ılık rüzgarlar gibi Seni İstanbul kadar çok seviyorum. Haliç'te,piyerloti'de demli çayımsın Hep aynısın gözümde,onbeş yaşımsın Kasımpaşa'da,Karagümrük'te dertli başımsın Seni İstanbul kadar çok seviyorum. Galata'dan izler seni gözlerim Çırağan kadar şirin yüzün,cemalin İstanbul'dan başka yoktur emsalin Seni İstanbul kadar çok seviyorum. Şimdi olsaydık seninle bogaz turunda Şimdi olsaydık Bebek'te,Kordonboyunda Şimdi senile İstanbul'un,dörtbir yanında Seni istanbul kadar çok seviyorum, Seni istanbul kadar çok özlüyorum. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|