![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 35 Times in 30 Posts
Üye No: 44374
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 1562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeditepeleri imar etmişler
Seni seviyorum güzel İstanbul Kendi yöresine tercih etmişler Seni seviyorum güzel İstanbul Çamlıca'ya çıktım seyran eyledim Çok yöreler gezdim, sende eylendim Sanki büyülendim, ummana daldım Seni seviyorum güzel İstanbul Beyazıt, Beyoğlu kulelerinle Tarihe çağ açan saraylarınla Emsali bulunmaz çarşılarınla Seni seviyorum güzel İstanbul Emirgan korunda güller açıyor Papatya laleler koku saçıyor Dallarda bülbüller cıvıldaşıyor Seni seviyorum güzel İstanbul Her yerin medrese, ilim kapısı Bir başkadır Anadolu yakası Boğazı kucaklamış Yûşa tepesi Seni seviyorum güzel İstanbul Rumeli hisarında dizili taşlar Selama durmuşlar kalede burçlar Hilale benziyor eğri kılınçlar Seni seviyorum güzel İstanbul Gemiler karadan girdi Haliç'e Masmavi denizin bir kanaviçe Bebekle Ortaköy, yar Dolmabahçe Seni seviyorum güzel İstanbul Kız kulesi salacağın karşısı Bir başkadır Ümraniye çarşısı Ordugâhtır Selimiye Kışlası Seni seviyorum güzel İstanbul O Ağacın altı, aşıklar yeri Bir başkadır Üsküdar ve Kadıköy'ü Tepeden gözükür Beylerin beyi Seni seviyorum güzel İstanbul Şairim Osmanım aşığım sana Yemin olsun yüce kitap Kur-an'a Bağrını açmışsın tüm insanlığa Seni seviyorum güzel İstanbul |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|