![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’den boşanan Cecilia Sarkozy, bu kez Elle Dergisi’ne poz verdi ve ayrılma noktasına nasıl geldiklerini anlattı. Cecilia, "Nicolas’a hayatımın 20 yılını verdim, bu her zaman öyle çok da kolay olmadı. 20 yıl boyunca gölgede kaldım" dedi.
CUMHURBAŞKANI Nicolas Sarkozy ile yollarını ayıran Cecilia, Elle Dergisi’ne verdiği röportajda 20 yıl boyunca eşinin gölgesinde yaşamak zorunda kaldığını söyledi. Bir gün önceki açıklamasında gölgede kalmayı, sakin yaşamayı sevdiğini söyleyen Cecilia, bu kez "20 yıl boyunca gölgesinde kaldım" diye yakındı. Eski bir model olan Cecilia (49), dergiye verdiği pozlarıyla da fiziğini çok iyi koruduğunu gözler önüne serdi. Nicolas Sarkozy, boşanmayla ilgili suskunluğunu korumaya özen gösterirken, Cecilia Sarkozy, bölge gazetesi L’Est Republicain’e verdiği röportajın ardından bu kez Fransız Elle Dergisi’ne içini döktü. Cecilia röportajı nedeniyle dergi, iki gün önceden piyasaya çıktı. Elle Dergisi’ne bekarlık adı Cecilia Maria Sara Isabel Ciganer Albeniz ile konuşan eski first lady "yalansız bir hayat yaşamak istediğini" belirterek şunları söyledi: Evliliğimizi kurtaramadık "Nicolas’a hayatımın 20 yılını verdim, bu her zaman öyle çok da kolay olmadı, tam tersine; 20 yıl onun için gölgede kalmaktı bu. Belki herkes gibi değilim ama ben küçük oğlumuz Louis ile pazara gidip alışveriş yapmayı her şeyin üzerinde tutarım. Ben her zaman ailemi ince hesaplar yapmadan düşündüm. Biz Nicolas ile birbirimize hiç yalan söylemedik. Sonuna kadar evliliğimizi korumak için birlikte olmayı ve yürütmeyi denedik. Olmadı. Mutluluk Nicolas’ın hakkı Kızlarım Judith ve Jeanne Marie büyükler, ama Nicolas her zaman onların üvey babası olarak kalacak. Oğlumuz Louis ise diğer çocuklar gibi anne-babası ve gürültüsüz bir aile ortamında yaşamalıdır, onunla daha fazla ilgilenmek istiyorum. Nicolas’ın huzurlu olmasını ve ülkemizin ihtiyacı olan şeyleri gerçekleştirmesini ve mutlu olmasını diliyorum. Mutluluk onun da hakkı, bunu gerçekten hak ediyor, ben kişisel olarak kendimi iyi hissetmezsem ona ihtiyacı olan huzuru veremez onu mutlu edemezdim. Annem gurur duyardı Annemin örnek alınacak güçlü bir karakteri vardı, bizi doğruluk ve saygınlıktan ayrılmayan bir eğitimle büyüttü. Hayatta asaletimizle dik dururuz, bu kendine karşı ve başkasına saygıdır. Annem eğer yaşasaydı bugün bana ’Seninle gurur duyuyorum, çünkü kendinle barışık olacak şekilde hareket ettin’ derdi." Nicolas ve Cecilia Sarkozy çifti, geçtiğimiz günlerde 11 yıllık evliliklerini noktalamıştı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|