![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dün bir bir karıştırdım
Hatıra defterimin pörsümüş yapraklarını Aradım ; tarih sayfalarında Geçmişe sünger çeken,geleceğe ışık tutan Bir anı. Uzun ipeksi saçlarını tarayan Selvi boylu , bir kız gibi Beyin belleğimi taradım bir bir Aradım geleceğe ışık tutacak bir anı Bulamadım. Ne dünü nede bu günü. Yaşadım geçmişte gördüğüm o Acı hüznü düşmanlığı, nefreti ve kini Dinmeyen göz yaşlarını, akan o kanı Anne yüreklerinin sızladığı o acı günü İrdeledim; Gençliğin çılgınca kandırılıp,aldatılıp Kardeşi kardeşin öldürdüğü kanlı Sokaklarda susmayan silah seslerini Hunharca; Gençlerin aydınların vatan severlerin Tek tek sokaklarda öldürüldüğünü Gördüm; Bilirmişsin; Gençliği dün ve bu gün hala kandıran Damarlarına kin ve nefret zehrini zikreden Ülkemin gençliğini seni ve beni satan Gizli emellerine alet eden o melanet O nal et o melim o soysuz o gaddar O çıkar gurubu şer çetelerini hala Bulamadım.. Dinlerimsin ; Sana bir çift sözüm var Unutma dünü bu günü ve de yarını Yaşadığın acı dolu hüznü Sana nefret tohumlarını aşılayan Mutluluğuna sevgine neşene Ekmeğine aşına zehir katan Kara bulutlar yuvana taşıyan Nifak ve şer çetelerini UNUTMA......!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|