![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biz hiç biz olamadık
İki yabancıdan farksızdık aslında Ayrı şehirlerde Ayrı zamanları yaşadık Ne kadar sevdiğimiz söylesekde birbirimize İnandıramadık. Sen ve Ben Aslında birbirmizi kandırdık Gidebileceği yere kadar derken, Sonu yok bunun derken, Ağlarken Ve çaresizliğimize lanet okurken İki yalancıyı oynadık Herşeyi boşuna yaşadık Acıyıda hasretide yok yere çektik. Unutmak zor olmasa gerek, Kelimeler ile tasfir edilemeyek kadar güzel,gamzeli yüzünü Kimsede olmayan içten gülüşünü İçimi okşayan tatlı sesini Bakınca kaybolmakdan korktuğum gözlerini Bebekleri kıskandıran tenini Ve eşsiz kokunu İlk görünce taptığım anı Dokununca canımdan can gidişini Seni ilk öptüğümde anın tarifsiz büyüsünüde de unuturum. Yüzünü hatırlamaz Adını unutur Seni düşünmez olurum. Şimdi tek bir dileğim var sana dair Bütün gönlümle keşkesiz ve mutlu bir hayat dilerim Bilirim Benimki kadar kimse gönlünü açamayacak sana Bilirim Kimse seni benden fazla düşünmeyecek Bilirim Artık yalan dünyada bensiz yaşlanacaksın Ve bilirim ki Daha gidecek çok yolumuz var derken Beni apansız terkettiğin hayat yolunda Bensiz yürüyeceksin... Birgün gelecek Hasta yatağında ölümü bekleyeceksin çaresizce Ruhundan gelen sese ilk defa kulak kabartacaksın Geri dönmek isteyeceksin umutsuzca İlk defa benim gibi hayal kuracaksın Birşans isteyecek geçmişe dönmeyi dileyeceksin Biçare kalacak zamanı geri alamayacaksın. Bazen içinden gelenleri anlatamadığın anlar vardır Tıpkı geçmiş zamana benzer Öyleki bir daha yaşanması mümkün değildir. Ne gönülden geçenleri anlatabilirsin Ne de kırılan kalbi onarabilirsin. Dilimde söylenmedik sözlerle İçimde sana dair hayallerle Artık senden vazgeçtim, Hayat seni unutturacak kadar uzun olmasa bile...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|