www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-21-2007, 10:56 AM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Hamilton Kimi'den özür diledi

Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen'in sıralama seansındaki son turunu etkilediği için üzgün olduğunu söyledi. Raikkonen son turuna başlarken Hamilton pitten piste çıkmıştı. Raikkonen, Hamilton'ını geçtikten sonra virajı geniş dönerek önemli zaman kaybetmişti.

Konuyla ilgili olarak Fin Pilot, "Hamilton'ı geçtikten sonra virajı geniş dönmek zorunda kaldım ve zaman kaybettim. Tam olarak dataları incelemedim dolayısıyla ne kadar zaman kaybettiğimi bilmiyorum ama onu geçmememin daha kolay bir yolu olabilirdi. Önde olabilirdim ama 3. sıradan başlamak çok da kötü değil." dedi.

Hamilton, Raikkonen'in arkadan geldiğinin takım tarafından bildirildiğini ve yol vermek için elinden gelenin en iyisini yaptığını söyledi.

"Pitten çıktım ve takım bana Kimi ile yakın olacağımızı söyledi. Fakat o hızda aynalarınız titriyor ve arkayı göremiyorsunuz. Yoluna çıktıysam özür dilerim ama o kadar da yakın olduğumuzu düşünmüyorum. Elimden gelenin en iyisini yaptım ve Kimi'den özür diledim."

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:41 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.