![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Merhaba gülüm merhaba.
ihtişamlara boyandığın elimde merhaba ömrümün hazanlık mevsimi Bir ayrılığın ardından ürperen ruhun iniltilerinde kalan sevdam Günaydın güneşin doğuşunda bereketi kucaklayan gülüm günaydın Sonsuzluğa doğru uzandığımız yolda karabasanlar hasmımız sahte gülüşler içiçe girmiş döngümüz bizi bileyen hasretler günaydın Günaydın, gözlerimi kamaştıran güzellik Eşsiz ahengin de raks ediyor alem Eşi-benzeri olmayan orkestrada filizleniyor hayat Günaydın Kalemin ucundan damlayan hakikat Günaydın Günaydın Ey ins-ü Güzin günaydın Balcıktan ruha, ruhtan Ahsenlik köşküne uzanan hilkat Günaydın Umudum,hasretim,özlemim Maksudum takındığım muştum Hayallerim,sevdamın özü günaydın günaydın. Seninle beraberliği tutuyorum Seni döküyorum çizgiye, desene Seni görüyorum ellerimde , gönlümde Sen-ben iki canda biriz bizden iki yok biz biriz Bir vücutta doruklaşan iki maksudun yolcusuyuz Ben bir diyarda düşüncede bile yer etmeyen hanede Saklanıyorum Sen bilmediğim bir yerde saklı hakikatler peşinde Koşan sevdam Sen ve ben aşılamayan yollardayız Biz yolcusuyuz yolu olmayan güzergahların Sen ve ben balcıktan ruha uzanan çetrefilli yolda Hicrana yenik tutuyoruz sevdayı Sen ve ben fırtınalarda daldan dala Elden ele gönülden gönüle Nakşedilen koruz. Merhaba güzeller güzeli Merhaba güller hanesinin gül-i yektâsı Günaydın günaydın Kızıllığın doğumunda ki MAHBUB-U YEKTÂM Günaydın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|