![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: KoCaELi
Yaş: 40
Mesajlar: 34,356
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8774
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KAÇ KİŞİLİK: 8
HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dk PİŞME SÜRESİ: dk Malzemeler: 8 incir 1.5 paket yulaflı bisküvi 1 çay bardağı fındık 30 gr tereyağı 1 yumurtanın akı 1 su bardağı hindistancevizi Hazırlanışı: * Tereyağını eritip ılınmaya bırakın. Bisküvileri ve fındıkları mutfak robotunda un haline gelinceye kadar ezin. Hamur yoğurma kabına alıp tereyağını ve yumurta akını ilave edin. Pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. * İncirleri yıkayıp kurulayın. Bisküvili hamurdan her bir incir için parçalar koparın. Elinizle şekir vererek hamuru düz bir zeminde ince bir tabaka halinde açın. İnciri ortasına yerleştirip özenle bir top şekli verin. Hindistancevizine bulayıp servis tabağına alın. Bu işlemi incirler bitene kadar devam edin. Buzdolabında 1-2 saat bekletip soğuk servis yapın. [/COLOR] |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|