![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dayan Gönül
Aşkın âteşi vurup, şu sinemi dağlarken. Dertler ayyuka çıkıp, hicran ile çağlarken. Gün be gün feryâd edip, gece gündüz ağlarken; Çektiklerin yetmedi, biraz daha yan gönül. Sen nelere dayandın, buna da dayan gönül. Şu üç günlük ömründe, neler neler gördün sen. Her mihnete katlanıp seveceğim derdin sen. O " Sevgili " uğruna ateşlere girdin sen; Acıların içine, kendini koyan gönül . Sen nelere dayandın, buna da dayan gönül . Sevda dedikleri şey, benliğinden geçmektir. Kolayından vazgeçip, zor olanı seçmektir. Sevgilinin elinden, zehir olsa içmektir; Sevdiğinin kabı ol, rengine boyan gönül. Sen nelere dayandın, buna da dayan gönül. Ayrılık acısıyla, her an yıkılan sensin . Kendini feda edip, bir de bıkılan sensin . Şarkıların adına hüzzam takılan sensin ; Hicranın en hasını, içinde duyan gönül. Sen nelere dayandın, buna da dayan gönül. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kır Şu İnadını
Gözlerini andıkça yaş döken gözlerime, Acı biraz dön artık kır şu inadını. Sana olan aşkımı anlatan sözlerime, İnan ne olur sev sende kır şu inadını. Beklemek mi sevmek mi nedir isteğin? Bir ömür ağlmak mı senin aşk dediğin? Gönlün boş ise, yok ise bir sevdiğin, Sev beni ne olur kır şu inadını. Bir umut mu istedim senden vermiyorsun. Benim gibi mi sev dedim sevmiyorsun. Ecelim geldi sen hala gelmiyorsun. Azrail’den önce gel kır şu inadını. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken
Yenileceği kesin olan bir ordunun kaçarken çevresini yakıp yıkması gibi darma dağın etmişsin duygularımı gönül sarayımın sahibi olabilecekken ezip geçmişsin sevgi tomurcuklarını alıp götürmek yerine darma dağın etmişsin gönül bahcemi Yaralaman yetmez gibi tuz sepmişsin yüregime sızısı yeni yeni yürüyor damarlarımda canım hala yanıyor Ateşin küllenmedi hala beni içten içe yakıyor sızını dindiremedi diğerleri onaramadılarki harabeleri gördüğüm her simanın altında senden birşey kahkahaların hala yankılanıyor bu beden hala senin için yanıyor gelme sakın yaralarım kanıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 2 Posts
Üye No: 43417
İtibar Gücü: 1351
Rep Puanı : 478
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() dayan gönül harika bir yazı..evet insan sevdiği için herşeye katlana bilmeli bencede...çok güzel bir duygu sevmek ve sevilmek...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|