![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Müjdat Gezen'in yardım çiçekleri
Ünlü sanatçı Müjdat Gezen, çiçek aranjmanı yaptı. 'www.ciceksiparisi. com' adlı internet sitesinin hazırladığı yeni bir kampanya kapsamında zevkini ve yaratacılığını konuşturan usta tiyatrocu; aranjmanında beyaz güller, papatyalar ve lilyumlar kullandı. Çiçekleri de içinde japon balığı ve denizkabukları olan bir akvaryum vazo içine yerleştirdi. Gezen'in hazırladığı aranjmanlar kısa süre sonra sitede satışa çıkacak. Başka ünlüler de olacak Satıştan elde edilecek gelir ise Müjdat Gezen'in belirlediği, ihtiyacı olan bir kuruma bağışlanacak. Sitenin yöneticileri; Müjdat Gezen'in ardından sevilen sanatçılar, televizyon ünlüleri ve gazetecileri de biraraya getirerek çok özel tasarımlar yapmalarına önayak olacak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yemin ederim ki kitabı okumadım
'Kırmızı Kediler' adlı kitabın yazarı Fatma Karahisarlı'nın 'Babam ve Oğlum'un senaryosunun kitabından alındığı iddiasıyla suçladığı ve dava açtığı Çağan Irmak, açık mektup yazdı: "Bana kitabı 'Çemberimde Gül Oya' dizisinin setinde, nisanda armağan ettiniz. 2.5 ay sonra 'Babam ve Oğlum'un çekimleri başladı... Üstelik 92'de yazdığım filmin senaryosunun ilk halini 93'te yapımcı Cengiz Ergun'a sunmuştum. Komşunun bahçesinden mandalina bile çalmamış biri olarak namusum, şerefim ve tüm kutsal saydığım şeyler üzerine yemin ederim ki, kitabınızı okumadım. Umarım başkaları okur." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Setten sete koşuyor
Ünlü aktris Monica Belluci, son aylarda setten sete koşuyor. Belluci, şimdilerde yeni filmi 'Geri Dönüp Bakma'nın çekimlerine devam ediyor. Fransız yönetmen Marina De Van'ın yönettiği filmin çekimleri Fransa'da yapılıyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Striptiz yapmayı öğreniyorlar
Spice Girls grubu, İngiltere'nin ünlü gece kulüplerinden Soho'da striptiz dersleri almaya başladı. Aralık ayından itibaren yeni bir turneye çıkmaya hazırlanan grup üyeleri, turneleri sırasında hazırlayacakları dans şovlarlarıyla hayranlarını şaşırtacak. Gruba yakın bir kaynak konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Kızlar striptiz dansının şovlarına hareket katacağını düşündü. Bu sayede şovlarını daha seksi bir hale getirecekler." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Miami'de güneşin tadını çıkardı
Ünlü Alman model Gisele Bundchen, şu sıralar futbolcu sevgilisi Tom Brady ile Miami'de tatil yapıyor. The Sun gazetesinin görüntülediği model, bikinisiyle görenlerin yüreklerini hoplattı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güllüoğlu'ndan örnek kampanya
Hakkari'de 12 askerimizi kaybettiğimiz hain terörist saldırılara, baklavacı Güllüoğlu da duyarsız kalmadı. Güllüoğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Başkanı, M. Nejat Güllü, terörden zarar görenlerin ihtiyaçlarını ve problemlerini hafifletmek amacıyla 29 Ekim tarihine kadar tüm nakit satışlarını şehit ve gazi ailelerinin bakımını üstlenmiş olan TSK Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak. Yaklaşık 500.000 YTL civarında gerçekleşmesi beklenen kazanç, TSK Mehmetçik Vakfı yetkililerine teslim edilecek. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|