www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-25-2007, 08:49 PM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8777
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan Trabzon'da Daum sesleri

Trabzonspor, gözünü Köln'ün hocasına çevirdi. Bordo-mavili yönetim gündeme Christoph Daum'u alırken Sevilla'nın çalıştırıcısı Ramos da ön plandaki diğer bir isim

Daum sesleri

Bordo-mavili yönetim gündeme Christoph Daum'u alırken Sevilla'nın çalıştırıcısı Ramos da ön plandaki diğer bir isim.

Trabzonspor dört koldan teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim, Almanya 2. Lig takımlarından Köln'ün hocası Chiristoph Daum ile temasa geçmeye hazırlanırken, Türkiye'yi çok iyi tanıyan tecrübeli hocanın bu teklife yeşil ışık yakma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Sevilla'nın teknik direktörü Juan de Ramos da Trabzonspor'un
gündemindeki diğer bir yabancı teknik direktör.

Yabancı olmazsa yerli
Trabzonspor, eğer gündemdeki isimlerle anlaşma sağlayamazsa yerli teknik adamlara yönelecek. Vestel Manisaspor'un Trabzonlu teknik adamı Giray Bulak'ı da listesine alan bordo-mavili yönetim, şu anda hiç bir takımı çalıştırmayan Yılmaz Vural ile de ilgileniyor. Ancak yerli hocada favori isim Giray Bulak. Bordomavililer, hafta sonuna kadar hoca arayışlarını bitirmeyi planlıyor.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:41 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.