![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Konum: ||-Gabar-||
Mesajlar: 9,873
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3341
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ELMALI KASILI PASTA
MALZEMELER 1,5 paket petibör bisküvi(yaklaşık 60 adet) 1paket çikolatalı cremole -2,5 brd.soğuk süt 1paket krem şanti - 1 çay brd.soğuk süt 1 tane elma 10 tane kuru kayısı 1çorba kşk.hindistan cevizi 1brd iri çekilmiş fındık çikolata tozu HAZIRLANIŞI 1.cremole yi derin bi kapta hazırlayın.Diğer bi kapta krem şantiyi hazırlayıp buzdolabında iyice kıvam almasını bekleyin 2.cremole nin içine kırdığınız bisküvileri,küçük küçük doğradığınız elma ve kayısıları,hindistan cevizini,fındıkları ekleyip karıştırın 3.yuvarlak bir salata kasesine streç film serin karışımı dökün üstünü düzeltip buzdalabına koyun 4.en az 4 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirin.üstüne buzdolabında beklettiğimiz krem şantiyle üstünü kapatın.en son çikolata tozunu serpin ve biraz daha buzdolabında beklettikten sonra servis yapabilirsiniz Afiyet Olsun !!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|