![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biraz sonra bu bekleyiş ve ızdırap bitecek
Kısa bir gezinti yapacak bileklerimde jilet Sonra bir güz yaprağı gibi düşecek kollarım boşluğa Kanlarımın hükmü geçecek parke aralarında. Önce bir morgta soğuk bir odaya koyacaklar Kollarına almayı çok gördüğün bedenimi kefenlere saracaklar Acımadan semalarıma tahtaları çakacaklar sonra Yeşil örtüyle sarılıyken,mermer tahtlara kral yapacaklar. Tıpkı senin bana bırakıp gittiğin o acı gibi Bende sana unutamayacağın bir acı bırakıyorum Ve toprağa,çiçeğe sırdaş olmaya gidiyorum Kızgın çöllerde bi damla suya hasret gibi. Verdiğim gülleri,resimlerimizi,ne varsa benden sana kalan Hepsini yak ve küllerini toprağıma serp Zaten hep öyle olmadı mı? Hep sen gidendin,ben yangınlara sarılan. Toprağımı gözyaşınla kirletme sakın Ellerinle dokunma mezar taşıma Çiçeklerimi de sulama istemem Ve sakın pişmanım deme,kanmam gözünün yaşına. Adını hece hece semaya serpmiştim her gece Güneşle yarışmıştım,kimin kalbi daha sıcak diye Bulutlara sormuştum kim daha çok ağlar diye Yıldızlara bakmıştım aşkım orda yazar mı diye. Anne affet beni,geri dönmem asla,gidiyorum Yüreğine bu acıyı da sığdırırsın biliyorum Mezarıma sarılma anne bu kadar Yıldızları göremiyorum...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|