![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yıllar geçmiş farkında değil miyim sanıyorsun
yaşlandım sensizlikten Hafiflemiş bir yürek geçti demin aklımın köşesinden seni unutmaktı zor olan sevmedin belki ama vardın işte tüm her şeyde seviyordun yalancı sendeki kalkıp gitmekti biran önce zarar görmeden bu aşk gittin Ne yaptıysan bana yaptın ben seni affettim. Gözüm seğirir ara ara akşamları bakarım boş yollara Hiçbir zaman gelmedin bu sokaklara Suskunlaştırdı bu yokluk Sen benden gidince bendeki sen kaldı içimde sakladım onu besledim geçmişimle Yazın gel, toprak ana tüm muhtaçlığını giderirken…. İstemezsen hazan gel .Yinede gelmezsen solarken gel, ölümle gel. Sağanak yağmurlarda gidişin buğuluydu ağladım. Göz yaşlarımı yok etti acımasız yağmur benimle yarıştı kazandı yağmur Gel soysuz seni seviyorum Affettir seni bana tüm nefretini taşırken benliğimde Buram buram unutulmanın acısı sürülmüş bedenime yaraladı bu acı korku sensizliğin sonsuzluğu....... Tesadüfler sonumuzu getirdi hatıralar tesadüfi tesadüf hatıraların gelmişi geçmişi ne zaman yalnız kalmak istesem, hep birazda seninle gittim kurak topraklara karşılara baktığımda sen ve seninle olan anılarım umutsuzlukla dolu ama seninle olan hatıralarım doluydu sensizliğin adını koyamadım demiştim hatırlıyor musun sensizliğin adını koyamadım hala neydi bu çözemedim. Aç kapını sarıl bana hiç bir şeyi düşünmek istemiyorum. Kapıyı sen ve benden başka her şeye kapat sımsıkı....... Yarın ne olacağını unut aç ne olur kırma . Bana anlatma olacağını bildiklerimi Sende akışına bırak dünya sonsuz olsun o anda yok olacağımızı unut bir an olsun her şeyin anlamsızlığını da..... hayata yeniden merhaba demek için kopmak lazım buralardan gidip onlar sız yaşamak lazım sen ve seninle benim olduğu bir dünyada yaşamamız lazım dur söyleme sesini bulurum kokundan öyle hasretim ki kokundaki buğuya sensizim sen nerelerde bensiz kaldın bu aşk sen olmadan ne hikaye olur nede macera, karma karışığım buğulu yaşantımda….. gelirken kalıcı gibi gel gidersen acele etme zamanı hapsetme *******ime bu ne anlamsızlık nisan ayımı gelen ayrılık anımı çalan karışıştı her yanım seyelanlar aşındırmakta hasretinle…….
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|