![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tozlanmış hatıraların ardından
Kirlenmiş ruhum okşanmaya muhtaç ıslak nefesim İçim titrer sağanak bir yağmur benliğim Sesim gelir uzaklara geri döner Ben mi kirliyim mazim mi Bir zaman bu sokaklar aşk kokardı O, dizlerimde suçlu bir çocuk gibi ağlardı Kurudu göz yaşlarım kurudu içimin denizleri gözlerin bu odadan hiç ayrılmadı gizli gizli seyreder beni o günlerin hazin dumanı seyir halinde odamda Sen bana bakma ben hala sendeyim sen bana bakma ben sana hala yangınım Gözlerin kötülük dolu gözlerin hala seninle olmaz diye bakıyor Gözlerinden kanıma zehirli karanlık akıyor sus konuşma suskunluğunla yaşat bu aşkı Belki böylesi daha güzel böylesi daha az yakar canımı Yıllardır bitiremedin içimde seni ne yaptıysan beceremedin bildiğin biriyim ben aynı değişmeyen lanet olası İğrençliklerinden kopamayan zavallı şarkılar değişti artık işlemiyor içime içimde çünkü tüm şarkılar bir rüzgar eser içeri siner küçük bir yarıktan. Bir zamanlar sıkı sıkıya bağlıydı duvara o yarık O bile dayanamadı ben dayandım………
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|