![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kopar gider içimden birşeyler
Kapılıp coşkun ırmaklara Sana gelmek isteyip te yol bulamadıkça Fırtınalar kopar,depremler ve süzülür gözyaşım ...iki damla Üzülür gönlüm,ezilir gönlüm, gönlüm biçare Gittiğin yollar meçhul Adresin meçhul Adını bile duymadım bir daha Nerdesin nerelerde !.. Hangi bilinmez yerde ve kiminle.. Yine güleç misin Gözlerin yine ışıl ışıl ve kalbin sevgi dolu mu? Yoksa sen de yıkıldın mı Yoksa sen de duydun mu Yüreğinde ayrılık acısını. Ben pişmanım; söyleyemedim sana sevgimi belki reddedip çekip gidecektin Ama,hiç olmazsa tükenirdi umudum Hiç aramazdım bir daha seni Yanmazdım yokluğuna. Yanarsa isyankâr kalbim Gömerdim derin çukurlara Atardım üstüne karşılıksız aşkları Oysa şimdi İçimde bir kuş çırpınıyor ; "Ya seviyorsa" Ya bulunca seni Sarılıverirsen boynuma... Umut bu ,dinlemiyor "İmkansız" diyorum,isyan ediyor "Gidemem" diyorum , kırılıyor Unutmak istiyorum Her an hatırlatıyor. Düşüp geleceğim peşine Bir ışık gönder Aydınlat yolumu Kurtar beni ne olur Kurtar ya da girme düşlerime Sen yoksun,yalnızım... Kalabalıklar anlamsız Çarem sensin, yalnızım... Yalnızım,yalnızım... Duyarsan bir gün Seni aradığımı O gülüşünü ser yollarıma Neşeli birini görünce "Buldum" derim izini Adım adım gelirim Kavuşuruz nasılsa; Bu gün olmazsa yarın Yarın olmazsa öbür gün Ya da...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|