![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dün gece,
Oturup da beraber düzenlediğimiz şark köşesine, Ama bu sefer sensiz, Eski yanlışlarımı yazmak geldi içimden.. Yıllara vurdum kendimi,ruhumu-benliğimi.. Ne lüzumu ya da neye faydası varsa bundan sonraya... Eski dostları yad etmek geldi yüreğimden, Bütün resimleri koydum ortaya, Kimler gülmedi,kimler ağlamadı ki bana, Görebilmeliydin sen de bu anı! Hep sen vardır, Yazıtlarda,şiirlerde,resimlerde ve de yanlışlarda Seni suçladım bunca yıldan sonra da, Kırk yılda bir gibisin diyiverdim ardından... Hani bir sevdaya düşersin, Ve her seferinde bu bambaşka sevda dersin ya, İşte ben geçmişe dönüp seni yad ettiğimde İşte sadece bu bambaşka deyiverdim... Sonra gözüm gitmeden bir gün önce Eve getirdiğin soğan çiçeğinde takılı kaldı.. Senin dışında her şey ve Herkes anlam ve önemini yitiriveriyor bir çırpıda. Sen kırk yılda bir gibisin yaban gülüm Yaşam ustam.. Tarlalarda açarsın, bayırlarda, bağlarda Zengin köşklerin bahçeleri yaramaz sana Umut gülüyle,sevgiyle büyürsün sen diz boyu Sen sen oldun ya bu cihanda Gayrı göz yaşı akmaz oldu yanaklarımda Umuda yolculuk başlar son tren vagonunda Ne yolcu vardır bu vagonda benden gayrı Ne de sallanan bir el.. Dünya boş demiştin Bir yazında uzaklardan, Hani bana gelecektin yıllar sonra bile olsa, Gelmedin yaban gülüm Gelemedin belki de Sağlık oluversin bir nefeste Yılların aksi vurmuştur Şimdi yüzüne Sevdaların katmer katmer olmuştur yeryüzünde Cihanda sensizlik zor bana dediğinde, Hak verememiştim ben bu yüreğe. Şimdi hak verdim yaban gülü sensizliğe Ama olsun pişman değilim Yaşıyorsun ya bir yerlerde Benle ya da bensiz mutluluk bardağını Doldurursun sen mezeyle Başın darda kalırsa, Koş gel bana demiştin bir yazında Ama iki arada bir derede kalma sen yinede Yüreğim daima seninle...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|