![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Peki ya sen?
Mevsimlerden kışmıydı, baharmıydı yazmıydı Aylardan kasımmıydı, ocakmıydı, martmıydı Gözlerin yeşimliydi, karamiydi, akmiydi Unuttum seninle olan butun zamani Gecmiste ne yasanmissa sildim o anilari Actim kendime yeni bir sayfa Seni hala ozledigimi sanma Desemde sen bana sakin inanma Yine hancerler saplanir bazen bagrima Koymustun ya son noktayi bir anda İste o gidiyor benim agrima Benimle gecen gune yazik ha! Ya seninle gecen gunlere ne demeli Sessiz sedasiz boyunmu egmeli Simdi goz yasima kimler degmeli Bence bu kadere boyun egmeli Gidisini sessiz sedasiz seyretmeli Ne yapsaydim sana yalvarsammiydi? Gozlerine bakip aglasammiydi? Butun kaprislerine katlansammiydi? Ugruna kul kole bir omur yansammiydi? Yanmadigimi sanma cok yandim ben Seni bekledim her gun cok agladim ben Kimsenin sozune kanmadim ben Ben cok sevdim, peki ya sen? Deli gibi istedinmi sen? Gece gunduz yandinmi sen? Gercek bir askla sevdinmi sen? Ben sevdim peki ya sen? 27 mayis 2007 Cumartesi Yüksel Akkaş ************************************************** ******** Kalbimde bır yer buldun cıkarmak ımkansız Bilki cıkacaksın kaldığım zaman cansız Unutursun desende unutamıyorum seni Anlatamadım sana kalbimdeki sevgiyi Bahtiyar Teke ************************************************** ********* Yuksel Akkas
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|