![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 19 Thanked 127 Times in 35 Posts
Üye No: 7423
İtibar Gücü: 1670
Rep Puanı : 15598
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() seni seviyorum demek isterdim
ölesiye bir duyguyla, taparcasına dil dökmek ve saçlarım ağarmadan söylemek isterdim seni sarmak isterdim sonsuzlukla delicesine sevmek bir sarhoş gibi adını sayıklamak ve bağırarak kollarında ölmek isterdim gülüm... Hasretine boyun eyerim Sensizliğe asla Varsa kalbinde bir değerim Ayrılığı ölümle kıyasla Aşk insana kanatlar verir Yürek gideceği yeri bilir Mutluluk keşfedilmeyi bekleyen bir ülkedir Umutsuzluk o ülkede yitik bir şehir bu biraz uzun ama Ay ışığında bizim sokakta Sıcak bir nefes yanıbaşımda Sımsıcak bir el avuçlarımda Sevdiğim o varlık kollarımda Aşkların en güzeli kucağımda Ellerimiz titrer gece ayazında Değmezmi karşımdaki insana Yol boyu gidişine bakarım Ben onsuz ne yaparım Yüreğim parçalanıp Birer birer gider ardından Ben nasıl ayrılırım Öbür parçamdan Onsuz geçmiyor şu dakikalar Her saniye bin azap,bin keder Bin pişmanlik Hayatımız bir toplu ayrılık Olmuyor sensiz olmuyor Doldurmaya çalışsamda Yerin dolmuyor... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
10 numara, Barçalı yıldızı bekliyor! forması hazır taraftar hazır . . | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-16-2008 05:35 PM |
Asık Olmadan Bir Düşün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-28-2007 10:34 AM |
acemi asık | wolf46 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-29-2007 10:58 AM |
Diyeti kendinize uydurun | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-04-2006 02:51 AM |