![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 22 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 20707
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() öncelikle konuyu açmak için en uygun yer burası olarak gördüm.eğer yanlış yere açtıysam hepinizden özür dilerim.sıra geldi sorunuma:frown: ArkadaŞlar Yardiminiza İhtİyacim Var Benİm Pc Ye YaklaŞik 15 GÜn Önce Format Attim (pc Toplama Ve Tam 1 Yil Oldu) Kasiliyodu İyİce Sonra Format Attiktan Sonra AÇilir AÇilmaz Pc Kİlİtlendİ MasaÜstÜ Gelİyo Ve Kİtlenİyo Resetlemİyorda DÜĞmeden Kapatiyorsun Ancak Sonra Pc AldiĞim Yere Sordum Tekrar Format At Dedİler Yaptim DÜzeldİ Ve Formattan BİrkaÇgÜn Sonra Yanİ DÜn Yİne Kİtlendİ Bende DÜn AkŞam Yenİden Formatlamak İstedİm Hata Verdİ Ve Şuan Pc AÇilmiyor Sİzce Sorun Nedİr Ne Yapmaliyim Pc Konusunda Bİlgİsİ Olan ArkadaŞlar Donanim ÇakiŞiyor Olabİlİr Dedİ Ram BozulmuŞ Olabİlİr Dedİler Anakarti Bİle Sifirlattim ArkadaŞima DÜzelmedİ:confused: Not İlk Formattan BİrkaÇgÜn Önce Tv Karti Taktim Pc Ye Kurulum Esnasinda Bios Ayarlarinda BİrkaÇ Notkatada DeĞİŞİklİk Yapin Dİyodu Yaptim ÇaliŞti Sorun Çikmadi Sonra Format Attim Olan Oldu 1: Sİzce Sorun Nedİr 2: Ne Yapmaliyim |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ne Çare | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 08:33 AM |
Ronaldo ne çare! | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-22-2007 11:44 PM |